facebook_pixelOshögavägen 60 Skåne län, Oxie - hitta.se
Hitta.se

Oshögavägen 60

238 32 Oxie, Malmö Skåne län

Adress i Oxie Kyrkby i Oxie i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Oshögavägen 60.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1972

Fastigheten på Oshögavägen 60 är ett flerfamiljshus byggt 1972.

Bolån i Oxie - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Oxie. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Oxie

Boendemiljön i Oxie Kyrkby

Människorna i Oxie Kyrkby

Människorna i Oxie Kyrkby

Medelinkomsttagarfamiljer i småhus i eftertraktade områden i små- och medelstora städer

I Oxie Kyrkby bor 63% kvinnor och 37% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Malmös kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 19% som högutbildade. 39% har gymnasieutbildning och 19% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 52%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 393 kr, vilket är 29% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 947 384 kronor i lån.

-29%

Här i Malmö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Oshögavägen 60 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 31,3% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 78% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+78%

Bostadsmarknaden i Oxie Kyrkby

i Oxie Kyrkby pågår och planeras det för 107 lägenheter och snittpriset är 27 482 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 33 objekt till salu i Oxie

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Oshögavägen. Snitthyran är 10 440 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

114 meter från adressen ligger Oxiegårdens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära på Oxie Kyrkoväg 212.

Lockas man av restaurangbesök finns Pizzeria Empoli och Solgården Café & Konferens i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (570 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Hanehögsparken, ligger mindre än en minuts gångväg (55 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, åtta minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Oxie Kyrkby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Mord/dråp, försök

Rapporterat tisdagen den 22 juni kl 05:45

Man anträffad knivhuggen.

Påringningar om en blodig man i närheten av området Almgården i Malmö. Visar sig vara en man som utsatts för flera skador/hugg med knivliknande föremål. Mannen avförd med ambulans till sjukhus.  Anmälan angående försök till mord upprättad Uppdatering: En kriminalteknisk undersökning är utförd på platsen och avspärrningen hävdes klockan 06. Den skadade mannen, som är i 25-års åldern vårdas på sjukhus. Ett flertal vittnesförhör har tagits under natten, det finns ingen gripen eller misstänkt i ärendet.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 17 juni kl 09:51

Påkörd cyklist, Elisedalsvägen.

En olycka har inträffat på Elisedalsvägen där en cyklist uppges ha blivit påkörd. Övriga omständigheter kring olyckan är inledningsvis okända. Polis är på plats vid olyckan.

Brand

Rapporterat måndagen den 14 juni kl 02:54

Brand i förråd

Det har brunnit i ett förråd i stadsdelen Husie i Malmö. Räddningstjänst har varit på platsen och släckt branden. Ärendet rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
241%
SverigeOxie Kyrkby

Brott jämfört med riket