facebook_pixelOshögavägen 60 Skåne län, Oxie - hitta.se
Hitta.se

Oshögavägen 60

238 32 Oxie, Malmö Skåne län

Adress i Oxie Kyrkby i Oxie i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Oshögavägen 60.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1972

Fastigheten på Oshögavägen 60 är ett flerfamiljshus byggt 1972.

Bolån i Oxie - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Oxie. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Oxie

Boendemiljön i Oxie Kyrkby

Människorna i Oxie Kyrkby

Människorna i Oxie Kyrkby

Medelinkomsttagarfamiljer i småhus i eftertraktade områden i små- och medelstora städer

I Oxie Kyrkby bor 63% kvinnor och 37% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Malmös kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 19% som högutbildade. 39% har gymnasieutbildning och 19% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 52%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 393 kr, vilket är 29% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 947 384 kronor i lån.

-29%

Här i Malmö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Oshögavägen 60 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 31,3% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 78% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+78%

Bostadsmarknaden i Oxie Kyrkby

i Oxie Kyrkby pågår och planeras det för 107 lägenheter och snittpriset är 27 482 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 18 objekt till salu i Oxie

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Oshögavägen. Snitthyran är 10 440 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

114 meter från adressen ligger Oxiegårdens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära på Oxie Kyrkoväg 212.

Lockas man av restaurangbesök finns Pizzeria Empoli och Solgården Café & Konferens i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (570 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Hanehögsparken, ligger mindre än en minuts gångväg (55 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, åtta minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Oxie Kyrkby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Åldringsbrott

Rapporterat torsdagen den 13 maj kl 05:48

Hindby. En kvinna i 90-årsåldern blir bestulen på ett halsband.

Polisens regionledningscentral får samtal om att en man ryckt ett halsband från en kvinna i 90-årsåldern. Händelsen har skett på innergården till ett äldreboende och inträffade cirka 45 minuter innan Polisen fick kännedom om det. Kvinna är fysiskt oskadd. Brottsrubricering är inte preciserad. Ingen är gripen. Uppdatering kl. 20.38: Anmälan om grov stöld är upprättad.

Ordningslagen

Rapporterat onsdagen den 12 maj kl 08:51

Rosengårds centrum. Icke tillståndsgiven allmän sammankomst.

Polisen är på plats Frölichs väg, där ett 30-tal fordon samlats för att köra i konvoj i en propalestinsk manifestation. Händelsen hanteras som en icke tillståndsgiven allmän sammankomst. Konvojen, som sedermera kom att innehålla cirka 100 fordon, körde från Rosengård och vidare upp i Malmös centrala delar. Därefter gick färden åter till Rosengård, där sammankomsten spontant upplöstes. Polisen har underlättat för genomförandet och trafiksituationen, bland annat genom att eskortera konvojen och dirigera trafik i olika vägkorsningar. Anmälan om brott mot ordningslag upprättas.

Brand

Rapporterat söndagen den 9 maj kl 05:28

Bränder på Professorsgatan

Polis och räddningstjänst larmad till Professorsgatan med anledning av två bränder. Ett sophus helt övertänt och viss spridningsrisk till närliggande byggnader. Ytterligare en brand uuptäcktes i ett rör vid några toaletter. Bägge bränderna misstänkts vara anlagda.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
241%
SverigeOxie Kyrkby

Brott jämfört med riket