facebook_pixelDuvstigen 14 Skåne Län, Perstorp - hitta.se

Duvstigen 14

284 37 Perstorp, Perstorp Skåne Län

Adress i Perstorp i Perstorp i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Duvstigen 14.

Hitta hit

En villa byggd 1980

På adressen finns en villa byggd 1980. Huset är 145 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Perstorp.

Bolån i Perstorp - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Perstorp. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Perstorp

Tomten är ca 611 kvadratmeter

Tomten, RISTEN 8, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten RISTEN 8 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Perstorp

Människorna i Perstorp

Människorna i Perstorp

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Perstorp bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 58 år, vilket är högre än medelåldern i Perstorps kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (59%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 13% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 25% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 467 kr, vilket är 5% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 806 300 kronor i lån.

+5%

Här i Perstorp betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Duvstigen 14 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,4 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,81% (-0,84)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,742% (-1,43)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 35,3% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 101% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+101%

Bilägande

Man kör gärna Suzuki och Opel i området.

Suzuki
Opel

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Perstorp

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

826 meter från adressen ligger Hökens förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Netto på Banvallsvägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Skafferiet i Perstorp i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (125 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (62 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Perstorp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 22 november kl 02:15

Personbil i olycka, Oderljunga.

Larm inkommer om en singelolycka på LV108 strax norr om Perstorp. En personbil har kört av vägen och in i en hage. Två personer har färdats i bilen och de är båda ute ur fordonet. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen.

Rån

Rapporterat måndagen den 16 november kl 07:20

Butik rånad, Tjäderstigen.

Larm inkommer om ett butiksrån. En ensam gärningsman ska ha tvingat till sig kontanter. Gärningsmannen, som ska ha varit maskerad, ska ha hotat personalen med ett vapenliknande föremål. Polispatruller skickas till platsen. Personalen ska inte ha skadats fysiskt i samband med rånet.

Luftfartslagen

Rapporterat måndagen den 16 november kl 06:45

Man gripen misstänkt för grovt luftfartssabotage, Ljungbyhed.

I samband att polisens helikopter var på väg ner för landning på Ljungbyheds flygplats blir den vid upprepade tillfällen beskjuten med grön laser från en adress i närheten av flygplatsen. Flera patruller skickades till adressen varpå en 25-årig man greps misstänkt för grovt luftfartssabotage. Ytterligare rubriceringar kan tillkomma under utredningens gång.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
4%
SverigePerstorp

Brott jämfört med riket