facebook_pixelBillingevägen 7C Skåne län, Röstånga - hitta.se
Hitta.se

Billingevägen 7C

268 68 Röstånga, Svalöv Skåne län

Adress i Söderåsen i Röstånga i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Billingevägen 7C.

Hitta hit

Bolån i Röstånga - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Röstånga. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Röstånga

Boendemiljön i Söderåsen

Människorna i Söderåsen

Människorna i Söderåsen

Medelinkomsttagarfamiljer i småhus i eftertraktade områden i små- och medelstora städer

I Söderåsen bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Svalövs kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (23%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 29% som högutbildade. 26% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 275 kr, vilket är 25% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 384 718 kronor i lån.

-25%

Här i Svalöv betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Billingevägen 7C gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,74% (-0,91)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,672% (-1,50)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 32,4% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 309% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+309%

Bostadsmarknaden i Söderåsen

Just nu finns 4 objekt till salu i Skäralid

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

398 meter från adressen ligger Björkhälls Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Röstånga på Skäralidsvägen 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Fenix och Röstånga Gästgivaregård i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (132 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (82 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Söderåsen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel

Rapporterat lördagen den 23 januari kl 06:47

En till sjukhus efter misshandel, Ljungbyhed

Polis larmas till en adress i Ljungbyhed med anledning av en misshandel. Enligt uppgift från platsen rör det sig om en fest i en lägenhet där oinbjudna gäster utsatt en utav festdeltagarna för en misshandel.  Den drabbade, en ung kvinna, tog sig till sjukhus på egen hand för att kontrollera skador hon fått i samband med misshandeln. Gärningspersonerna, som uppges ha varit ett flertal, avvek från platsen innan polis larmades. Polisen har hållit förhör med den drabbade på sjukhuset samt talat med eventuella vittnen till händelsen på brottsplatsen. En anmälan om grov misshandel upprättas. Ingen gärningsperson gripen för närvarande. Polisen är klara på platsen.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 21 januari kl 11:56

Larm om trafikolycka, RV13

Räddningstjänst, ambulans och Polis larmas till en trafikolycka på RV13 strax söder om Klippan.

Stöld

Rapporterat onsdagen den 20 januari kl 06:50

Två män gripna misstänkta för stöld.

En patrull stoppade en personbil för kontroll på Källebergsvägen i Eslöv och vid kontrollen hittades två båtmotorer i bilen. Båtmotorerna misstänks vara stulna och de två männen som färdades i bilen greps misstänkta för stöld. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
39%
SverigeSöderåsen

Brott jämfört med riket