facebook_pixelBarrstigen 12 Skåne län, Saxtorp - hitta.se
Hitta.se

Barrstigen 12

261 93 Saxtorp, Landskrona Skåne län

Adress i Saxtorpskogen i Saxtorp i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Barrstigen 12.

Hitta hit

En villa byggd 1963

På adressen finns en villa byggd 1963. Huset är 74 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Saxtorpskogen.

Bolån i Saxtorp - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Saxtorp. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Saxtorp

Tomten är ca 1953 kvadratmeter

Tomten, SAXTORP 4:5, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SAXTORP 4:5 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Saxtorpskogen

Människorna i Saxtorpskogen

Människorna i Saxtorpskogen

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Saxtorpskogen bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Landskronas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (19%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 31% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 37% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 439 kr, vilket är 5% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 938 608 kronor i lån.

+5%

Här i Landskrona betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Barrstigen 12 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,24% (-1,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,172% (-2,00)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 33,4% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 90% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+90%

Bostadsmarknaden i Saxtorpskogen

i Saxtorpskogen pågår och planeras det för 18 lägenheter och snittpriset är 57 842 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 12 objekt till salu i Saxtorpsskogen

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

3 331 meter från adressen ligger Skönadals förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (933 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Saxtorpsskogen, ligger mindre än en minuts gångväg (46 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Saxtorpskogen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 21 januari kl 07:19

Trafikolycka, LV925 Furulund

Räddningstjänst, ambulans och Polis larmas till en trafikolycka på LV925 strax söder om Kävlinge. Det rör sig om en kollision mellan två personbilar. Enligt uppgift från platsen brinner det i fordonen, räddningstjänsten arbetar med att släcka branden. 07.13 Branden släcks av räddningstjänsten. Vägen är initialt avstängd i båda riktningar, i väntan på bärgare. En person avförs med ambulans. 09.22 Polisen är klara på olycksplatsen, bilarna är tagna i beslag för närmre undersökning. Vägen är åter fri för trafik. Olyckan kommer att utredas. 13.50 Personen som fördes från platsen i ambulans har avlidit till följd av sina skador. Anhöriga är underrättade. Polisen går för närvarande inte in på fler detaljer i ärendet med hänsyn till utredningen.

Brand

Rapporterat onsdagen den 20 januari kl 03:42

Stävie. Brand i gårdsbyggnad.

Det brinner i en gårdsbyggnad i Stävie, strax öster om Borgeby. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till adressen. Enligt uppgift till SOS ska det finnas gasflaskor i byggnaden. Det finns just nu ingen uppgift om skador på människor eller djur. Polisen är på plats för att bistå räddningsledningen med bland annat avspärrning. Händelsen är en räddningsinsats, som leds av räddningstjänsten. Uppdatering kl. 17.51: Polisen misstänker inget brott i samband med branden.

Stöld/inbrott

Rapporterat söndagen den 10 januari kl 06:53

Inbrott på bilfirma, Tenngatan.

Larm inkommer om ett inbrott på ett bilföretag. En gärningsman syns i lokalerna. Polispatrull skickas till platsen. Det konstateras att ett dörrlås är avmonterat. Den misstänkte är inte kvar på platsen. Enligt de första uppgifterna ska en cross ha tillgripits. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
197%
SverigeSaxtorpskogen

Brott jämfört med riket