facebook_pixelKvistvägen 18 Skåne län, Sjöbo - hitta.se
Hitta.se

Kvistvägen 18

275 39 Sjöbo, Sjöbo Skåne län

Adress i Södra Åsum i Sjöbo i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kvistvägen 18.

Hitta hit

En villa byggd 1969

På adressen finns en villa byggd 1969. Huset är 130 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Sjöbo.

Bolån i Sjöbo - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sjöbo. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Sjöbo

Tomten är ca 2742 kvadratmeter

Tomten, OMMA 2:30, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten OMMA 2:30 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Södra Åsum

Människorna i Södra Åsum

Människorna i Södra Åsum

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Södra Åsum bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är lägre än medelåldern i Sjöbos kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (31%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 35% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 33 182 kr, vilket är 22% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 608 021 kronor i lån.

+22%

Här i Sjöbo betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Kvistvägen 18 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,3 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,92% (-0,73)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,852% (-1,32)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 33,1% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 89% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+89%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 17 objekt till salu i Sjöbo Sommarby och Svansjö So

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

2 168 meter från adressen ligger Troakulls förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Sjöbo på Såggatan 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Konnichiwa Sushi i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (732 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (50 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Södra Åsum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 7 april kl 08:25

Singelolycka, RV 11 mellan Sjöbo och Veberöd

En singelolycka har inträffat mellan Veberöd och Sjöbo på RV 11. Polis och räddningstjänst är på platsen och jobbar. Vägen är helt avstängd under tiden för arbetet. Uppdatering: Polisen är klara på platsen och bilen är bärgad. Vägen är åter öppen för trafik.

Inbrott

Rapporterat onsdagen den 7 april kl 06:57

Veberöd

Samtal inkommer till polisen gällande att obehöriga är inne i hemtjänstens lokaler i Veberöd. Polis beordras till platsen och kan konstatera att det varit inbrott i lokalen. Gärningspersonerna har tillgripit bland annat surfplattor, övrigt gods är okänt i nuläget. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott. Det finns inga misstänka i nuläget.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 1 april kl 11:21

RV 11 mallan Veberöd och Sjöbo

Samtal inkommer från SOS om en trafikolycka som inträffat på RV 11 mellan Veberöd och Sjöbo. En buss och två personbilar är inblandade i någon typ av kollision. Vägen är avstängd i båda riktningarna, polis, räddningstjänst och ambulans jobbar på platsen. Det finns inga uppgifter om skadeläget. Uppdatering 13.07: En personbil och en buss har varit involverade i trafikolyckan i riktning mot Veberöd. I samband med den olyckan lossnar en bildel och träffar en bil i mötande körfält. Detta gör att bilen i det mötande körfältet får punktering och måste bärgas från platsen. Vägen är åter öppen för trafik. Brottsrubriceringen är i nuläget inte fastställd.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
13%
SverigeSödra Åsum

Brott jämfört med riket