facebook_pixelStoraskärsvägen 5 Skåne län, Strandbaden - hitta.se
Hitta.se

Storaskärsvägen 5

263 58 Strandbaden, Höganäs Skåne län

Adress i Strandbaden i Strandbaden i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Storaskärsvägen 5.

Hitta hit

En villa byggd 1960

På adressen finns en villa byggd 1960. Huset är 160 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Strandbaden.

Bolån i Strandbaden - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Strandbaden. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Strandbaden

Tomten är ca 904 kvadratmeter

Tomten, KULLENS HAVSBAD 1:53, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten KULLENS HAVSBAD 1:53 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Strandbaden

Människorna i Strandbaden

Människorna i Strandbaden

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Strandbaden bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Höganäs kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (46%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är golf, utförsåkning, näringsliv och samhällsekonomi, längdskidåkning, segling, vin och vinprovning, föreningsverksamhet, skattefrågor, inrikespolitik och värdepapper och värdepappersaffärer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 39% som högutbildade. 25% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 873 kr, vilket är lika mycket som i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 388 918 kronor i lån.

-1%

Här i Höganäs betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Storaskärsvägen 5 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,5 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,73% (-1,92)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

30,662% (-2,51)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 32,0% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 71% fler röster än riksgenomsnittet.

L+71%

Bostadsmarknaden i Strandbaden

i Strandbaden pågår och planeras det för 20 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 2 objekt till salu i Höganäs

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 033 meter från adressen ligger I Ur och Skur Glada Laxe Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (388 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (157 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Strandbaden

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat lördagen den 16 januari kl 06:58

Brand i fordon på Thorslundsgatan.

Polispatrull larmas till adressen i samband med en brand i en personbil. På plats upprättas en anmälan om skadegörelse genom brand, vittnen har även sett flera personer lämna platsen i samband med branden. Det finns inga uppgifter om personskador, det finns inga misstänka eller gripna.

Stöld/inbrott

Rapporterat lördagen den 9 januari kl 06:54

Man gripen misstänkt för inbrott, Prästgatan.

Uppringare larmar om att man hört glas krossas. Polispatruller skickas till platsen. Inbrott i en telefonbutik konstateras. Kort därpå grips en man i 20-årsåldern, misstänkt för inbrottet.

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 07:10

Inbrott i lastbil, Strövelstorp.

En lastbilschaufför berättar att det varit inbrott i hans lastbil då den stod parkerad på Produktionsvägen. Från släpet till lastbilen ska fritidskläder ha tillgripits.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
5%
SverigeStrandbaden

Brott jämfört med riket