facebook_pixelPilspinnaregatan 17 Skåne län, Svedala - hitta.se
Hitta.se

Pilspinnaregatan 17

233 36 Svedala, Svedala Skåne län

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Pilspinnaregatan 15 är ett flerfamiljshus.

Bolån i Svedala - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Svedala. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Svedala

Boendemiljön i Erlandsdal

Boendemiljön i Erlandsdal

Området kring Pilspinnaregatan 17 består till 75% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1990- och kring millennieskiftet.

Wikipediafoton från närområdet

Sandvik SRP
Svedala köping
Bjäret
Svedala församling

Människorna i Erlandsdal

Människorna i Erlandsdal

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Erlandsdal bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Svedalas kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (29%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 16% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 17% har endast grundskoleutbildning. 32% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 69%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 863 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 968 297 kronor i lån.

-19%

Här i Svedala betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Pilspinnaregatan 17 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,24% (-1,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,172% (-2,00)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 28,2% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 61% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+61%

Bostadsmarknaden i Erlandsdal

i Erlandsdal pågår och planeras det för 54 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 15 objekt till salu i Grönadal

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

270 meter från adressen ligger Erlandsdal Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara tolv minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Handlar'n på Norra Tvärgatan 14.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (73 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Sporthallen Svedala, åtta minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Erlandsdal

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 11:02

Kranbil kör av vägen, E65 Börringe.

En singelolycka inträffar på E65 i höjd med Sturupskorset där en kranbil kör av vägen. Inga personer uppges ha kommit till skada men kranbilen måste bärgas vilket kommer innebära trafikstörningar. Polis skickas till platsen för kontroll och trafikdirigering.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 12 januari kl 10:13

Trafikolycka på E65 vid Börringe.

Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård är på väg till olycksplatsen. Enligt initiala uppgifter har en personbil kört in i mitträcket i södergående riktning. Oklart skadeläge och det uppges vara långa köer. Uppdatering: Bilen som kört in i räcket är nu borttagen men det är fortfarande väldigt halt på platsen.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 06:55

Trafikolycka på E65 vid Sturupskorset, Börringe.

Polispatrull skickas till platsen där en bil som kört in i räcket anträffats. När polispatrullen kommer till platsen har föraren avvikit men anträffas senare i en taxi. Föraren, en man i 30-års åldern misstänks i nuläget för smitning från trafikolycka, rattfylleri och grov olovlig körning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
25%
SverigeErlandsdal

Brott jämfört med riket