facebook_pixelSolskensgatan 25 Skåne län, Svedala - hitta.se
Hitta.se

Solskensgatan 25

233 35 Svedala, Svedala Skåne län

Adress i Erlandsdal i Svedala i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Solskensgatan 25.

Hitta hit

Bolån i Svedala - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Svedala. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Svedala

Tomten är ca 796 kvadratmeter

Tomten, SVEDALA 200:108, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SVEDALA 200:108 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Erlandsdal

Boendemiljön i Erlandsdal

Området kring Solskensgatan 25 består till 28% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1980- och kring millennieskiftet.

Wikipediafoton från närområdet

Svedala distrikt
Svedala station
Svedala församling
Svedala köping

Människorna i Erlandsdal

Människorna i Erlandsdal

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Erlandsdal bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Svedalas kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (17%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, längdskidåkning, besöka sportevenemang, fotboll, gympa och workout, semestra i sverige, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 40% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 31 567 kr, vilket är 16% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 649 025 kronor i lån.

+16%

Här i Svedala betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Solskensgatan 25 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,24% (-1,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,172% (-2,00)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 28,2% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 61% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+61%

Bostadsmarknaden i Erlandsdal

i Erlandsdal pågår och planeras det för 54 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 11 objekt till salu i Centrumnära

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

360 meter från adressen ligger Erlandsdal Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara nio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Handlar'n på Norra Tvärgatan 14.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (172 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (139 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Sporthallen Svedala, sex minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Erlandsdal

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 11:02

Kranbil kör av vägen, E65 Börringe.

En singelolycka inträffar på E65 i höjd med Sturupskorset där en kranbil kör av vägen. Inga personer uppges ha kommit till skada men kranbilen måste bärgas vilket kommer innebära trafikstörningar. Polis skickas till platsen för kontroll och trafikdirigering.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 12 januari kl 10:13

Trafikolycka på E65 vid Börringe.

Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård är på väg till olycksplatsen. Enligt initiala uppgifter har en personbil kört in i mitträcket i södergående riktning. Oklart skadeläge och det uppges vara långa köer. Uppdatering: Bilen som kört in i räcket är nu borttagen men det är fortfarande väldigt halt på platsen.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 31 december kl 03:37

Olycka mellan två personbilar, Norra Ellenborgsvägen.

Larm inkommer om en olycka mellan två personbilar vid avfarten till E65 i riktning mot Ystad. Polis, räddningstjänst och ambulans kör till platsen. Enligt de första uppgifterna ska det inte finnas några personskador.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
25%
SverigeErlandsdal

Brott jämfört med riket