facebook_pixelKontinentplan 2 Skåne län, Trelleborg - hitta.se

Kontinentplan 2

231 42 Trelleborg, Trelleborg Skåne län

Bolån i området - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i området. Vår snittränta är 1,37%*. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1.000.000 kronor är den effektiva räntan 1,38% (sep 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,37% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1.343.071 kronor och den första avbetalningen är 2.808 kronor.
Bolån i området

Boendemiljön i Trelleborg

Boendemiljön i Trelleborg

Området kring Kontinentplan 2 består till 33% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus som för det mesta är byggda på 90- och 50-talet.

Nittiotalets finanskris gjorde att byggandet nästan avstannade. De få hus som byggdes varierar i utseende med inspiration hämtad från olika tidsepoker. Femtiotalshusen går att känna igen på enkelheten i arkitekturen där inspiration hämtats från 30-talets funkisstil.

Wikipediafoton från närområdet

Trelleborgs centralstation
Valengallerian
Böst
Borgquistska hattmuseet

Människorna i Trelleborg

Människorna i Trelleborg

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Trelleborg bor 43% kvinnor och 56% män. Vanliga intressen är hårvård, astrologi, krukväxter, lösa korsord eller sudoku, skönhetsvård, besöka sportevenemang, modenyheter, sjukdomar och sjukvård, alternativ hälsovård och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 39% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 698 kr, vilket är 27% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 655 742 kronor i lån.

-27%

Här i Trelleborg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Kontinentplan 2 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,6 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,60% (-1,05)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,532% (-1,64)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 28,7% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 64% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+64%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Chrysler i området.

Toyota
Chrysler

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 528 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 40 objekt till salu i Trelleborg

Det har sålts 100 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 18 834 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 17 750 kr/m2 och går upp med 8.64 %.

Just nu finns det 3 hyreslägenheter att byta till i närheten av Kontinentplan. Snitthyran är 8 417 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

481 meter från adressen ligger Förskolan Amico Ekonomisk Före.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket på Nygatan 36.

Lockas man av restaurangbesök finns Nått Gott och Wok Kitchen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (125 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Stadsparken, ligger ca tre minuters gångväg (330 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, World Class, fyra minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Trelleborg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Skadegörelse

Rapporterat söndagen den 25 oktober kl 07:06

Skadegörelse vid skola

En lekstuga har under natten brunnit inne på Ljunggrenska skolans område. Branden är nu släckt och anmälan om skadegörelse genom band upprättas. Polisen har ingen misstänkt i nuläget.

Inbrott

Rapporterat lördagen den 24 oktober kl 07:14

Inbrott, Anderslöv

En operatör från ett larmbolag ringer och berättar att han ser två personer inne på en byggarbetsplats i Anderslöv. När polisen kommer till platsen ser man hur två personer springer, dessa personer kan efter en kortare jakt gripas.

Inbrott

Rapporterat lördagen den 17 oktober kl 08:49

Pågående inbrott, Företagsvägen.

Larm inkommer om ett pågående inbrott på ett företag på Företagsvägen. Polispatruller samt polisens helikopter skickas på ärendet. Uppdatering: En bil som misstänks ha samband med inbrottet har voltat på E6 i höjd med Vellinge. En man har färdats i bilen. Räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Uppdatering: Mannen som färdats i bilen grips misstänkt för stöld genom inbrott. Han undersöks nu av ambulans. Bilen kommer att bärgas från platsen. Uppdatering: Mannen misstänks även för grov vårdslöshet i trafik. Uppdatering: Mannen förs med ambulans till sjukhus. En polispatrull medföljer.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
124%
SverigeTrelleborg

Brott jämfört med riket