facebook_pixelStrandmarksvägen 60B Skåne län, Trelleborg - hitta.se
Hitta.se

Strandmarksvägen 60B

231 92 Trelleborg, Trelleborg Skåne län

Adress i Gislövs Strandmark i Trelleborg i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Strandmarksvägen 60B.

Hitta hit

En villa byggd 1989

På adressen finns en villa byggd 1989. Huset är 141 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Gislövs Strandmark.

Bolån i Trelleborg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Trelleborg. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Trelleborg

Tomten är ca 864 kvadratmeter

Tomten, GISLÖV 49:47, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten GISLÖV 49:47 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Gislövs Strandmark

Människorna i Gislövs Strandmark

Människorna i Gislövs Strandmark

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Gislövs Strandmark bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Trelleborgs kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (54%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 30% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 31 274 kr, vilket är 15% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 654 059 kronor i lån.

+15%

Här i Trelleborg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Strandmarksvägen 60B gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,6 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,60% (-1,05)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,532% (-1,64)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 34,2% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 72% fler röster än riksgenomsnittet.

M+72%

Bostadsmarknaden i Gislövs Strandmark

i Gislövs Strandmark pågår och planeras det för 8 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 2 objekt till salu i Böste

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

861 meter från adressen ligger Modeshögs Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (77 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (20 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Gislövs Strandmark

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 03:52

Två personbilar i olycka, Böste läge.

Larm inkommer om en olycka mellan två personbilar på Böste Strandväg. Enligt de första uppgifterna ska det röra sig om en påkörning bakifrån. Polis, räddningstjänst och ambulans är på väg till platsen. Uppdatering: Inga personskador.

Detonation

Rapporterat onsdagen den 24 februari kl 03:38

Pilevall. Ett föremål har detonerat i anslutning till ett flerbostadshus.

Polisens regionledningscentral tar emot flera samtal ca kl. 23.00 om en hög smäll från Malörtsvägen. Polis skickas till adressen. En entrédörr till ett trapphus i ett flerbostadshus har skador. Ingen person är anträffad skadad. Platsen har varit avspärrad men hävdes vid 03-tiden efter att tekniker var klara på platsen. Anmälan upprättad med brottrubriceringen Allmänfarlig ödeläggelse.

Detonation

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 11:27

Pilevall. Ett föremål har detonerat i anslutning till ett flerbostadshus.

Polisens regionledningscentral tar emot flera samtal om en hög smäll från Malörtsvägen. Polis skickas till adressen. En entrédörr till ett trapphus i ett flerbostadshus har skador, fönsterrutor är krossade. Ingen person är anträffad skadad. Platsen är avspärrad.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
124%
SverigeGislövs Strandmark

Brott jämfört med riket