facebook_pixelTorvmossevägen 57-5 Skåne Län, Trelleborg - hitta.se
Hitta.se

Torvmossevägen 57-5

231 96 Trelleborg, Trelleborg Skåne Län

Adress i Alstad i Trelleborg i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Torvmossevägen 57.

Hitta hit

En villa byggd 1850

På adressen finns en villa byggd 1850. Huset är 150 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Alstad.

Bolån i Trelleborg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Trelleborg. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Trelleborg

Tomten är ca 1211 kvadratmeter

Tomten, FRU ALSTAD 41:1, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten FRU ALSTAD 41:1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Alstad

Människorna i Alstad

Människorna i Alstad

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Alstad bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Trelleborgs kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (24%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 24% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 767 kr, vilket är 10% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 113 509 kronor i lån.

+10%

Här i Trelleborg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Torvmossevägen 57 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,6 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,60% (-1,05)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,532% (-1,64)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 39,9% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 128% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+128%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Audi i området.

Toyota
Audi

Bostadsmarknaden i Alstad

Just nu finns 6 objekt till salu i Fru Alstad

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 342 meter från adressen ligger Pilens Montesorriskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Tegelberga Golfrestaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (99 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (12 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Alstad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Ordningslagen

Rapporterat tisdagen den 1 december kl 01:16

Avfyrade raketer på skola, Virkesvägen.

Polis och räddningstjänst åker till en skola på Virkesvägen med anledning av att raketer har avfyrats inomhus i skolan bland elever. Inga personskador har rapporterats. Uppdatering/förtydligande : Någon skall ha aktiverat brandlarmet, varpå skolan utryms, och sedan smällt raketer utomhus. Uppdatering: Ingen person uppges ha kommit till skada. En anmälan om brott mot ordningslagen samt framkallande av fara för annan är upprättad. Detta eftersom att pyrotekniken kastats in i folkmassan bland eleverna samt på en gräsmatta intill där ingen person befann sig.

Kontroll person/fordon

Rapporterat tisdagen den 1 december kl 08:50

Avfyrade raketer på skola, Virkesvägen.

Polis och räddningstjänst åker till en skola på Virkesvägen med anledning av att raketer har avfyrats inomhus i skolan bland elever. Inga personskador har rapporterats. Uppdatering/förtydligande : Någon skall ha aktiverat brandlarmet, varpå skolan utryms, och sedan smällt raketer utomhus.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 23 november kl 04:03

Trafikolycka E65:an, Börringe

Räddningstjänst, ambulans och Polis larmas till en trafikolycka på E65:an i höjd med Börringe. Det rör sig om en singelolycka med en personbil i västergående riktning. 18.38 En person är förd till sjukhus med ambulans. Polisen är klara på olycksplatsen, vägen är åter fri för trafik. En anmälan upprättas och händelsen utreds.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
124%
SverigeAlstad

Brott jämfört med riket