facebook_pixelMånstigen 7 Skåne Län, Veberöd - hitta.se

Månstigen 7

247 62 Veberöd, Lund Skåne Län

Adress i Veberöd i Veberöd i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Månstigen 7.

Hitta hit

En villa byggd 1965

På adressen finns en villa byggd 1965. Huset är 127 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Veberöd.

Värderingen är 22 519 kr/m²

Villan på Månstigen 7 värderas till ca 2 860 000 kr (22 519 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 860 000 kr

Bolån i Veberöd - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Veberöd. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Veberöd

Tomten är ca 682 kvadratmeter

Tomten, DUVAN 4, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten DUVAN 4 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Veberöd

Människorna i Veberöd

Människorna i Veberöd

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Veberöd bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 38 år, vilket är lägre än medelåldern i Lunds kommun (44 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (18%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 36% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 782 kr, vilket är 1% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 219 599 kronor i lån.

-1%

Här i Lund betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Månstigen 7 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,24% (-0,41)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 27,2% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 52% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+52%

Bilägande

Man kör gärna Fiat och KIA i området.

Fiat
KIA

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 34 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 2 objekt till salu i Interiör

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

271 meter från adressen ligger Parkstugans Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Veberöd på Sjöbovägen 4.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (207 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (135 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Veberöd, en minuts promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Veberöd

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 23 november kl 04:03

Trafikolycka E65:an, Börringe

Räddningstjänst, ambulans och Polis larmas till en trafikolycka på E65:an i höjd med Börringe. Det rör sig om en singelolycka med en personbil i västergående riktning. 18.38 En person är förd till sjukhus med ambulans. Polisen är klara på olycksplatsen, vägen är åter fri för trafik. En anmälan upprättas och händelsen utreds.

Olaga hot

Rapporterat söndagen den 22 november kl 07:00

Man gripen efter ett längre förföljande, Staffanstorp/Sjöbo.

Uppringare larmar om en man som tagit sig in på ett boende på Norregatan och hotat en äldre man. Gärningsmannen ska vid tillfället ha varit utrustad med ett tillhygge (ej skjutvapen). Polispatruller skickas till adressen. Mannen hinner dock lämna platsen. Signalement larmas ut till patruller. Strax före midnatt får en patrull syn på mannen och hans fordon vid Dalby stenbrott. Ett förföljande påbörjas och fler patruller ansluter, däribland insatsstyrkan. Förföljandet går genom bland annat Sjöbo, Blentarp och Dalby. Beslut om spikmatta tas. Mannen säkras klockan 00:47. Han grips misstänkt för grovt olaga hot, övergrepp i rättssak, narkotikabrott för eget bruk samt drograttfylleri. Inga personskador har rapporterats i samband med ärendet.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 13 november kl 02:38

Grävmaskin i olycka, väg 790, Björnstorp.

En grävmaskin har gått ner i ett dike på väg 790 i höjd med Björnstorp. Föraren skall vara skadad men uppges inledningsvis vara vaken och kontaktbar. Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
525%
SverigeVeberöd

Brott jämfört med riket