facebook_pixelBygelvägen 1A Skåne Län, Vellinge - hitta.se
Hitta.se

Bygelvägen 1A

235 41 Vellinge, Vellinge Skåne Län

Adress i Västra Ingelstad i Vellinge i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bygelvägen 1A.

Hitta hit

Bolån i Vellinge - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vellinge. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Vellinge

Tomten är ca 1006 kvadratmeter

Tomten, INGELSTAD 6:99, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten INGELSTAD 6:99 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Västra Ingelstad

Människorna i Västra Ingelstad

Människorna i Västra Ingelstad

Medelinkomsttagarfamiljer i bostadsrättsradhus i förorter till de större städerna

I Västra Ingelstad bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Vellinges kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (33%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 30% som högutbildade. 36% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 007 kr, vilket är 15% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 439 198 kronor i lån.

-15%

Här i Vellinge betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Bygelvägen 1A gäller skattetabell 29. Det innebär att inkomstskatten här är 3,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 300 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

18,50% (-3,15)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

29,432% (-3,74)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 29,8% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 70% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+70%

Bostadsmarknaden i Västra Ingelstad

i Västra Ingelstad pågår och planeras det för 89 lägenheter och snittpriset är 12 302 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 8 objekt till salu i Västra Ingelstad

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av bygelvägen. Snitthyran är 8 100 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

277 meter från adressen ligger Månstorps Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (312 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (21 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Västra Ingelstad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 20 januari kl 12:55

Personbil och cyklist i kollision på Ystadvägen.

En personbil och en cyklist är inblandade i en olycka vid cykelöverfarten på Ystadvägen. Polis och ambulans är på plats.

Försvunnen person

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 07:29

Försvunnen kvinna, Vellinge.

Polisen behöver allmänhetens hjälp i sökandet efter en kvinna som försvunnit från sitt boende på Mejerigatan. Kvinnan heter Anne, är 68 år och klädd i en mörkbrun, kort oljerock, blå jeans och svarta skor. Hon har mörkgrått hår, klippt i en page med längd ner till halsen. Hon går obehindrat, men har en sjukdomsbild som gör att hon bör anträffas snarast. Kvinnan tros befinna sig i Vellinge, men kan också ha gått i riktning mot Norra Håslöv. Allmänheten uppmanas att kontrollera sina trädgårdar och förråd. Ser du eller har du nyss sett en kvinna som stämmer in på signalementet? Ring polisen på 112. Uppdatering: Kvinnan är anträffad välbehållen.

Trafikolycka, singel

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 07:18

Trafikolycka, E65/Ystadvägen

En personbil har kört in i mitträcket på E65 utanför Oxie. Bärgare är beställd, föraren behövde inte medfölja ambulansen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
22%
SverigeVästra Ingelstad

Brott jämfört med riket