facebook_pixelMurstensvägen 9 Skåne Län, Vellinge - hitta.se
Hitta.se

Murstensvägen 9

235 99 Vellinge, Vellinge Skåne Län

Adress i Östra Grevie i Vellinge i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Murstensvägen 9.

Hitta hit

En villa byggd 2008

På adressen finns en villa byggd 2008. Huset är 146 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Östra Grevie.

Värderingen är 31 241 kr/m²

Villan på Murstensvägen 9 värderas till ca 4 530 000 kr (31 241 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

4 530 000 kr

Bolån i Vellinge - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vellinge. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Vellinge

Tomten är ca 808 kvadratmeter

Tomten, ÖSTRA GREVIE 8:12, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ÖSTRA GREVIE 8:12 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Östra Grevie

Människorna i Östra Grevie

Människorna i Östra Grevie

Unga barnfamiljer med höga inkomster och stora lån i nybyggda villor kring de större städerna

I Östra Grevie bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 39 år, vilket är lägre än medelåldern i Vellinges kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (11%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, fotboll, bild-/ljudanläggningar, värdepapper och värdepappersaffärer, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning, längdskidåkning, privatekonomiska frågor och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 35% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 43% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 71%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 31 910 kr, vilket är 18% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 253 256 kronor i lån.

+18%

Här i Vellinge betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Murstensvägen 9 gäller skattetabell 29. Det innebär att inkomstskatten här är 3,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 300 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

18,50% (-3,15)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

29,432% (-3,74)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 33,5% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 91% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+91%

Bostadsmarknaden i Östra Grevie

i Östra Grevie pågår och planeras det för 19 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 2 objekt till salu i Trelleborg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

3 584 meter från adressen ligger Månstorps Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (225 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (20 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Östra Grevie

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån

Rapporterat söndagen den 10 januari kl 06:47

Pojke rånad, Nils Holgerssons väg.

Uppringare larmar polis och berättar att en skadad pojke påkallat deras uppmärksamhet. Polis skickas till platsen. Pojken, som är i 17-årsåldern, ska ha blivit rånad och misshandlad i en park vid Nils Holgerssons väg och Köpingegatan. Gärningsmännen ska ha tillgripit gods i form av bland annat pojkens mobiltelefon och klädesplagg. Ambulans har varit budad till platsen, men det är oklart om pojken behövt medfölja till sjukhus. En anmälan om rån upprättas.

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 6 januari kl 11:35

Larm om pågående inbrott, Hallasvängen.

Uppringare larmar om ett pågående inbrott i en lägenhet. Flera polispatruller skickas till platsen. Uppdatering: Polis arbetar med att söka efter de misstänkta. Enligt de första uppgifterna rör det sig om två män. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas. I nuläget är det oklart vad som tillgripits.

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 6 januari kl 06:42

Inbrott i källarförråd, Johan Kocksgatan.

Uppringare larmar om ett pågående inbrott i källaren till ett flerfamiljshus. Polispatruller skickas till platsen. Enligt uppringaren ska flera förråd vara uppbrutna. De boende ska ha envarsgripit den misstänkte mannen. Polisen övertar gripandet. En brottsplatsundersökning genomförs och en anmälan om stöld upprättas. Den gripne, en man i 30-årsåldern, misstänks även för narkotikabrott för eget bruk.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
22%
SverigeÖstra Grevie

Brott jämfört med riket