facebook_pixelKöpmansgatan 5 Skåne Län, Vinslöv - hitta.se
Hitta.se

Köpmansgatan 5

288 33 Vinslöv, Hässleholm Skåne Län

Adress i Vinslöv i Vinslöv i Skåne Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Köpmansgatan 5.

Hitta hit

En villa byggd 1955

På adressen finns en villa byggd 1955. Huset är 125 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Vinslöv.

Bolån i Vinslöv - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vinslöv. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Vinslöv

Tomten är ca 983 kvadratmeter

Tomten, VILAN 5, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten VILAN 5 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Vinslöv

Människorna i Vinslöv

Människorna i Vinslöv

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Vinslöv bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är lägre än medelåldern i Hässleholms kommun (50år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (31%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 31% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 761 kr, vilket är 12% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 037 644 kronor i lån.

-12%

Här i Hässleholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Köpmansgatan 5 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,3 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,96% (-0,69)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

31,892% (-1,28)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 30,8% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 75% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+75%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 2 objekt till salu i Vinslöv

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

636 meter från adressen ligger Söderparkskolan.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket på Vannebergavägen 1.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (553 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca fem minuters gångväg (580 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vinslöv

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikhinder

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 04:03

Stora trafikproblem på RV23.

Det råder stora trafikproblem på RV23 i höjd med Hässleholm. Det är totalstopp i trafiken. Polisen har också stängt av trafiken på LV1902. Orsaken är att det är väldigt halt på vägarna i området. Uppdatering: Trafikanter i området uppmanas att köra mycket försiktigt. Flera lastbilar som är stillastående kan inte längre ha igång sina lysen, vilket kan leda till följdolyckor. På LV1902 har även ett träd trillat över vägen. Uppdatering: Det är flera kilometer långa köer söder om trafikplats Sandåkra. Flera lastbilar och personbilar ligger i diket längs med vägen. Inga personskador har rapporterats.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 6 januari kl 07:05

Lastbil i diket, RV23.

Larm inkommer om en singelolycka i höjd med Tormestorp. En lastbil ska ha kört ner i diket. Olyckan har inträffat i södergående riktning. Chauffören ska vara oskadd. Polis och räddningstjänst skickas till platsen. Bärgningsarbetet väntas ta ett par timmar och under tiden släpps trafik på växelvis.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat lördagen den 2 januari kl 04:49

Rv23, trafikplats Röinge. Kollision mellan lastbil med släp och personbil.

En lastbil med släp och en personbil kolliderar på riksväg 23 i höjd med trafikplats Röinge. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till platsen. Minst en person är enligt räddningstjänstens första bedömning skadad. Skadeläget är för Polisen okänt. Räddningsarbete pågår. Lastbilsekipaget ligger på sidan i ett dike. Det är just nu okänt vilken last ekipaget har. Vägen är helt avstängd. Uppdatering kl. 16.48: Lastbilsekipaget är inte lastat med farligt gods. Uppdatering kl. 17.15: Föraren av personbilen är skadad och förd till sjukhus med ambulans. Bärgare är beställd till involverade fordon. Delar av lasten från lastbilsekipaget är utspridd på vägbanan. Uppdatering kl. 23.18: Polisen upprättar anmälan om vårdslöshet i trafik.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
155%
SverigeVinslöv

Brott jämfört med riket