facebook_pixelEskilstorpsvägen 74 Skåne län, Vittskövle - hitta.se

Eskilstorpsvägen 74

297 91 Vittskövle, Kristianstad Skåne län

Adress i Vittskövle i Vittskövle i Skåne län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Eskilstorpsvägen 74.

Hitta hit

En villa byggd 1920

På adressen finns en villa byggd 1920. Huset är 175 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Vittskövle.

Bolån i Vittskövle - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vittskövle. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Vittskövle

Tomten är ca 4899 kvadratmeter

Tomten, VITTSKÖVLE 36:10, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten VITTSKÖVLE 36:10 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Vittskövle

Människorna i Vittskövle

Människorna i Vittskövle

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Vittskövle bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 63 år, vilket är högre än medelåldern i Kristianstads kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (29%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 26% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 548 kr, vilket är 35% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 697 906 kronor i lån.

-35%

Här i Kristianstad betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Eskilstorpsvägen 74 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,46% (-0,19)

10,69% (-0,59)

0,242% (0,00)

Summa

32,392% (-0,78)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 24,3% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 48% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+48%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Chrysler i området.

Toyota
Chrysler

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 2 objekt till salu i Degeberga

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

3 358 meter från adressen ligger Kalvalyckans förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters cykelväg (1625 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vittskövle

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 04:36

Näsby. Kollision mellan fyra fordon.

Fyra fordon kolliderar på Härlövsängaleden. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till platsen. Enligt initial uppgift till SOS112 involveras åtta personer i trafikolyckan. Skadeläget är just nu okänt för Polisen. Det finns just nu ingen uppgift om hur händelsen påverkar trafiksituationen på plats.

Brand

Rapporterat måndagen den 23 november kl 11:02

Brand i bil, Gamlegården.

Larm inkommer om en brand i en bil på Tvedegårdsvägen. Polis och räddningstjänst kör till platsen. Uppdatering: Branden är släckt. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 13 november kl 08:36

Trafikolycka, RV19 Maglehem.

Räddningstjänst, ambulans och Polis larmas till RV19 i höjd med Maglehem med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter rör det sig om en singelolycka med en personbil som hamnat i diket. 21.28 Polisen är klara på platsen. Det rörde sig inte om någon trafikolyckaolycka, utan ett sjukdomsfall där föraren hade kört till sidan. Händelsen hanterades vidare utav sjukvården.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
437%
SverigeVittskövle

Brott jämfört med riket