Hitta.se

Skånska Byggvaror AB

i Rydebäck

Org.nr. 556100-1891

Stängt

Om Skånska Byggvaror AB

Skånska Byggvaror AB är verksam inom tillverkning av dörrar och fönster av metall och hade totalt 135 anställda 2022. Antalet anställda har minskat med 16 personer sedan 2021 då det jobbade 151 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1972. Skånska Byggvaror AB omsatte 530 790 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

Skånska Byggvaror AB har 2.3 i betyg!

Skånska Byggvaror AB har betygsatts av sju personer varav fyra även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.3 /5

7 betyg. 4 kommentarer

Egon S.

för mer än ett år sedan

Ett trevligt bemötande och snabb service

Ingalill

för mer än ett år sedan

Vi har köpt både innerdörrar och fönster av Skånska byggvaror och jag har vid flera tillfällen varit i kontakt med dom och berättat om stickor och flisor som suttit löst i materialet det känns som att det aldrig slipats ordentligt innan lackering. Trist på nya varor man köper som inte lever upp till förväntningarna.

Liselott

för mer än ett år sedan

Beställde och fick hem skjutdörrar i trä nyligen. Såg jättefint ut på deras hemsida men nu ångrar jag att jag köpt dörrarna från skånska byggvaror, dörrarna är otäta så det förslår och det är enligt företaget "helt normalt" och inget fel. Jag kan inte förstå hur man kan sälja nånting med så bristfällig kvalité och samtidigt anse att man inte gör något fel. Vänd er till någon annan om ni ska köpa skjutdörrar!

Kent

för mer än ett år sedan

Billigt men det är allt. Köpte mina fönster till vår sommarstuga hos Skånska byggvaror, priset var lågt och bilderna på deras webb såg bra ut tyvärr var de verkliga produkterna någonting annat. Finishen är under all kritik, färgen täcker dåligt och lyser igenom på trät, isoleringen otät och det är stor andel kvist som är tråkig och ful.

Karta och andra adresser

Landskronavägen 775, 257 30 Rydebäck

Skånska Byggvaror AB har verksamhet på Landskronavägen 775, Rydebäck. 

Skånska Byggvaror AB har 10 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Rydebäckskontoret är Skånska Byggvaror AB - Distribution/Lager/Kundcenter/Inköp/Sc/Ekonomi i Ängelholm.

Skånska Byggvaror AB gick med vinst (2022)

Skånska Byggvaror AB gick med vinst, 10 115 000 kr. Skånska Byggvaror AB minskade sin omsättning med -19,78% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 135 anställda, snittlönen har ökat 0,01%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Skånska Byggvaror AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av byggnadsvaror, bedriva system- och produktutveckling av glas-, plast- och aluminiumalster avseende byggkomponenter samt snickerialster, bedriva tillverkning och försäljning av snickerialster, komponenter för uterumsmiljöer samt kassa- och dokumentskåp, bedriva handel med värdehandlingar och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Skånska Byggvaror AB

Organisationsnummer:

556100-1891

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Skånska Byggvaror Group AB

VD:

Pär Oscar Gustav Tjärnberg

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

25120 - Tillverkning av dörrar och fönster av metall

Branscher