Hitta.se
Skadeteknik Sverige AB - Örebro - Utvändig rengöring av fastigheter, Rengörning med högtryckstvätt, Oljesanering och tankrengöring, Oljesanering och utrustning, Avfallshantering och renhållning, Sanering
Skadeteknik Sverige AB - Örebro

Skadeteknik Sverige AB - Örebro

i Örebro

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556797-9835

Om Skadeteknik Sverige AB - Örebro

Skadeteknik Sverige AB - Örebro (Karlstad, Motala, Jönköping, Nyköping, Karlskoga)

Skadeteknik är ett av Sveriges mest anlitade saneringsföretag och en komplett partner för alla typer av sanering och räddning av restvärden. Med uppdrag att rädda ekonomiska och känslomässiga värden, erbjuder vi helhets­lösningar och enskilda tjänster. Vi arbetar också med förebyggande åtgärder i syfte att förhindra skador som kan drabba miljö, människor, byggnader - och reducera kostsamma driftstopp i olika verksamheter. Bredden i vårt utbud av saneringstjänster är en tillgång för våra uppdragsgivare. Expertkunskapen och erfarenheten kommer våra kunder och de drabbade tillgodo i form av rådgivning och hög kvalitet i genomförda arbeten. Förmågan att göra korrekta prioriteringar och använda metoder och resurser optimalt, är en trygghet för alla parter.

Jour dygnet runt


5.0
1 omdömen

Karta och andra adresser

Nastagatan 15, 702 27 Örebro

Skadeteknik Sverige AB - Örebro har verksamhet på Nastagatan 15, Örebro. 

Skadeteknik Sverige AB - Örebro har 6 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Örebroskontoret är Skadeteknik Sverige AB i Örebro.

Skadeteknik Sverige AB - Örebro gick med vinst (2023)

Skadeteknik Sverige AB - Örebro gick med vinst, 6 401 000 kr. Skadeteknik Sverige AB - Örebro ökade sin omsättning med 18,42% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 100 anställda, snittlönen har ökat 0,03%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Skadeteknik Sverige AB:

Bolaget ska bedriva saneringsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet. Dessutom ska bolaget bedriva handel med och förvaltning av aktier och värdepapper samt äga och förvalta fast egendom.

Verksamheten ingår i:

Skadeteknik Sverige AB

Organisationsnummer:

556797-9835

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Skadeteknik Sverige Holding AB

VD:

Hans Anders Göran Nygren

Bolaget registrerat:

2009-12-31

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

81221 - Rengöring av byggnader

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 010-470 67 00