Hitta.se
SRV återvinning AB

SRV återvinning AB

i Huddinge

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556053-7515

Växel

Kundservice

Björkholmsvägen 16 Karta

Leveransadress

Box 1173
141 24 Huddinge

Om SRV återvinning AB

Vi samlar in och hanterar avfall från 150 000 hushåll i våra fem ägarkommuner; Botkyrka, Haninge, Huddinge, Nynäshamn och Salem. Vi har dessutom mer än 6000 företags- och verksamhetskunder, allt från små och stora företag till bostadsrättsföreningar, daghem och organisationer. På vår återvinningsanläggning Gladö tar vi årligen emot 250 000 ton avfall, därtill driver vi åtta återvinningscentraler.

SRV återvinning AB har 3,3 i betyg!

SRV återvinning AB har betygsatts av sex personer varav tre även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3,3 /5

6 betyg. 3 kommentarer

Lennart U.

för 2 veckor sedan

Kontakt med en medarbetare på er kundservice idag 20221110. Jag har hans namn men väljer att inte lämna ut detta. Personen i fråga är den mest olämpliga att sitta i en kundtjänst. Om man inte orkar lyssna och försöka förstå skall man inte sitta och sköta kundkontakter.

Ingrid O.

för mer än ett år sedan

Trevlig tjej på kundtjänsten. Fick gehör för våra problem

Ulla R.

för mer än ett år sedan

Den sämsta tjänsten jag har köpt och jag är tvingad att ha den. Missad tömning måste vänta tre dagar. Jag har ett sopberg. Dom tycker på kundtjänst att jag ska ställa ut en svart plastsäck om tunnan är full. Ja vad händer då. Småfåglarna kommer och river sönder den och sopor på hela vägen som jag måste ta hand om. Ingen av mina kunder skulle acceptera detta i den verksamhet jag arbetar med. Fy skäms.

Karta och andra adresser

Björkholmsvägen 16, 141 46 Huddinge

SRV återvinning AB har verksamhet på Björkholmsvägen 16, Huddinge. 

SRV återvinning AB gick med vinst (2021)

SRV återvinning AB gick med vinst, 34 271 000 kr. SRV återvinning AB ökade sin omsättning med 6,11% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 205 anställda, snittlönen har ökat 0,02%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Srv Återvinning AB:

Bolagets verksamhet skall omfatta insamling och transport av avfall och material för återanvändning, återvinning och energiutvinning och drift av anläggningar för återvinning, behandling och deponering eller annan därmed förenlig verksamhet som kan komma att erfordras. Bolagets syfte och kommunala ändamål är att dels med iakttagande av kommunal likställighets- och självkostnadsprincip fullgöra det ansvar som - till den del detta ej innefattar myndighetsutövning - åvilar ägarkommunerna enligt miljöbalken och annan lagstiftning inom avfallsområdet, dels främja en ändamålsenlig och effektiv avfallshantering i enlighet med del samhällsuppdrag bolaget ska utföra.

Verksamheten ingår i:

Srv Återvinning AB

Organisationsnummer:

556053-7515

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Mette Holst

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

38110 - Insamling av icke-farligt avfall

Branscher

Olika telefon- & mobilformat

Telefonformat för 08-608 90 00

Mobilformat för 020-026 46 00