Hitta.se
Städkompaniet i Karlstad AB

Städkompaniet i Karlstad AB

i Karlstad

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559211-0448

Växel

Besöksadress

Älvg 17
652 25 Karlstad

Om Städkompaniet i Karlstad AB

Vi på Städkompaniet vet att det ibland är svårt att få tiden att räcka till, och därför vill vi ge dig möjligheten att låta oss vara din helhetsleverantör inom service så att du kan lägga din tid på det som verkligen är viktigt för dig.

Vi erbjuder en rad olika tjänster inom städning, bland annat så hjälper vi dig när du behöver städa ut det gamla vid en flyttstädning. Vi erbjuder även tjänster som Sanering, hemstädning, trappstädning, kontorsstädning, byggstädning, golvvård och fönsterputs.

Vi på Städkompaniet Karlstad besitter expertis inom städning och har en lång erfarenhet inom yrket vilket gör att vi med god kvalitet kan utföra det du behöver vår hjälp med så att du som kund blir nöjd.

Städkompaniet i Karlstad AB har 5.0 i betyg!

Städkompaniet i Karlstad AB har betygsatts av sju personer varav sex även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5.0 /5

7 betyg. 6 kommentarer

Birgit

för mer än ett år sedan

Vi har haft hjälp från detta företag tidigare och än en gång har vi fått ypperlig hjälp med att tömma ett dödsbo efter en anhörig samt städning. Jag vill rikta ett extra stort tack till ägaren Daniel Stolt i Forshaga som verkligen ställt upp för oss!

Per-Olof J.

för mer än ett år sedan

Vi har hemstädning från Städkompaniet i Karlstad 4 timmar varannan vecka och dom gör ett strålande jobb. Det är alltid rent och snyggt när dom har varit här och om vi behöver hjälp med andra saker så är det aldrig några problem. Mycket trevlig och noggrann personal!

Leif J.

för mer än ett år sedan

Bokade in Flyttstäd hos er och blev mycket nöjd med resultatet. Snabb, noggrann och effektiv städning och väldigt trevlig personal. Tack för en mycket bra service. Jag kan verkligen rekommendera detta företag!

Johanna O.

för mer än ett år sedan

Bra städning och trevlig personal. Tack!

Jan S.

för mer än ett år sedan

Ringde och beställde fönsterputs och det kom hem en kille som var snyggt klädd, var trevlig och städad och gjorde ett kanonjobb. Fanns inget att anmärka på efter den putsen. Rekommenderas!

Ann-Christine J.

för mer än ett år sedan

Jag fick ett mycket trevligt bemötande och en av de bästa flyttstädningarna jag sett. Personalen var effektiva och noggranna. Jag återkommer garanterat. Stort tack!

Städkompaniet i Karlstad AB gick med vinst (2022)

Städkompaniet i Karlstad AB gick med vinst, 107 000 kr. Städkompaniet i Karlstad AB ökade sin omsättning med 114,54% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Städkompaniet i Karlstad AB:

Bolaget skall direkt eller genom delägarskap i andra bolag utföra städservice, fönsterputs åt företag, kommuner, Landsting och privatpersoner och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva verksamhet inom fastighetsskötsel, fastighetsservice, fastighetsunderhåll, lokalvård, markskötsel, saneringsarbete, driva handel med förbrukningsvaror och maskiner för städverksamhet och industriell verksamhet. Äga värdepapper, äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Städkompaniet i Karlstad AB

Organisationsnummer:

559211-0448

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

DS Invest Group Holding AB

VD:

Daniel Verner Stolt

Bolaget registrerat:

2019-07-03

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

81210 - Lokalvård

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 054-15 53 22