Hitta.se
Stadsbudskontoret i Härnösand AB - Budservice, Hemservice, Expresstransporter, Distribution, Lastpallar, lastmaterial, Lager och förrådsinredningar, Grossister av rengöringsprodukter, Stadsbud, Grossister av städutrustning, Avfallshantering och renhållning, Oljesanering och tankrengöring, Tjänster inom intranät, Rengörning med högtryckstvätt, Iindustriell rengöring, Datasäkerhet, Installation av datorer, Logistik, Båttransporter, Godsterminaler, Export- och importtjänster, Oljesanering och utrustning, Lastkajer och dockningsanläggningar, Flyttstädning, Försäljning av datorgrafik, Spedition och Transport, Snöskottning, Försäljning av datorer och tillbehör, IT-tjänster, Sanering, Flyttfirmor, Magasinering och varulagring, Åkerier, Städning av fastigheter, Bud och kurir
Stadsbudskontoret i Härnösand AB

Stadsbudskontoret i Härnösand AB

i Sundsvall

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556459-7093

Om Stadsbudskontoret i Härnösand AB

Örnsköldsviks Stadsbudskontor är ett familjeföretag i fjärde generationen, grundat 1888 av samma familj som i dag leder och driver verksamheten och där femte generationen precis börjat jobba i företaget. Vi erbjuder komplett och kvalitativ flyttservice där vi hjälper både företag och privatpersoner att flytta inom Sverige och till destinationer över hela världen. Företaget har genom åren tagit en unik position på marknaden där kvalitet, trygghet och varsamma flyttar av bohag både till och från Sverige ingår. Vi har skapat ett stort nätverk av professionella flyttfirmor som vi samarbetar med och som innebär att vi kan fungera som din trygga portal till och från Sverige.


Var den första att lämna ett omdöme
för Stadsbudskontoret i Härnösand AB

Karta och andra adresser

Medborgargatan 24, 856 30 Sundsvall

Stadsbudskontoret i Härnösand AB har verksamhet på Medborgargatan 24, Sundsvall. 

Stadsbudskontoret i Härnösand AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Sundsvallskontoret är Stadsbudskontoret / SKB Moving i Malmö.

Stadsbudskontoret i Härnösand AB gick med förlust (2023)

Stadsbudskontoret i Härnösand AB gick med förlust, -3 000 kr. Stadsbudskontoret i Härnösand AB minskade sin omsättning med -38,45% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Stadsbudskontoret i Härnösand AB:

Bolaget skall bedriva speditions- och åkeriverksamhet samt handel med värdepapper samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Stadsbudskontoret i Härnösand AB

Organisationsnummer:

556459-7093

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Murbergsviken Invest AB

VD:

Åke Christoffer Westin

Bolaget registrerat:

1993-01-22

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

49420 - Flyttjänster

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 060-17 14 05