Hitta.se

Stena Recycling AB

i Karlskrona

Org.nr. 556132-1752

Besök

Om Stena Recycling AB

Stena Recycling AB är verksam inom återvinning av källsorterat material och hade totalt 1 786 anställda 2023. Antalet anställda har ökat med 159 personer sedan 2022 då det jobbade 1 627 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1972. Stena Recycling AB omsatte 14 197 514 000 kr senaste räkenskapsåret (2023).

Var den första att lämna ett omdöme
för Stena Recycling AB
bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Silvervägen 15, 371 50 Karlskrona

  Stena Recycling AB har verksamhet på Silvervägen 15, Karlskrona. 

  Stena Recycling AB har 88 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Karlskronaskontoret är Stena Recycling AB i Värnamo.

  Stena Recycling AB gick med vinst (2023)

  Stena Recycling AB gick med vinst, 657 628 000 kr. Stena Recycling AB minskade sin omsättning med -2,42% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 1 786 anställda, snittlönen har ökat 0%.

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Fordon registrerade på Stena Recycling AB

  Totalt antal fordon: 368

  Senaste införskaffat: en Subaru Forester 2.0 D. Fordonet köptes 2009

  Visa värdering och all info i bilregistret

  Verksamhetsbeskrivningen för Stena Recycling AB:

  Bolaget verksamhet är: bedriva fabriks-, transport- och handelsrörelse, företrädesvis inom skrotbranschen. att bedriva tjänster med hantering och förstöring av dokument att idka handel med metaller, skrot, returpapper, textil, plast och andra avfallsråvaror att samla in, transportera, mellanlagra, förmedla eller behandla industriella restprodukter och därmed förenlig verksamhet att bedriva tjänster med rensning och renovering av rörledningar samt mekaniska arbeten. att idka handel med produkter för landsting och kommuner, grafisk industri, fotohandel och ytbehandlingsindustri samt att hantera avfall med återvinning och-eller destruktion och att utföra därmed förenlig verksamhet samt ombesörja beställningstrafik för godstransporter att äga och förvalta fastigheter och värdepapper att projektera och uppföra fragmenteringsanläggningar och sorteringsanläggningar för svårskrotade metaller och liknande material att driva rörelse förfragmentering av bilar och annat komplext skrot samt köp och försäljning av skrot att bedriva uthyrning av företag och maskiner, inventarier såsom bilar, bussar och kontorsmaskiner, fastigheter etc för industriellt bruk att driva rörelse för kabelåtervinning att driva rörelse för freonåtervinning ur kasserade kylmöbler att mottaga och hämta skrotbilar från privatpersoner och kommuner att utöva annan därmed förenlig verksamhet.

  Verksamheten ingår i:

  Stena Recycling AB

  Organisationsnummer:

  556132-1752

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  Moderbolag:

  Stena Recycling Holding AB

  VD:

  Tobias Peter Narvinger

  Bolaget registrerat:

  1972-01-01

  F-skatt:

  Ja

  Momsregistrering:

  Ja

  Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

  38320 - Återvinning av källsorterat material

  Branscher

  Olika telefonformat

  Telefonformat för 0455-554 20