facebook_pixelStena Recycling AB - Oljehamnsvägen , Luleå | hitta.se

Är det här ditt företag?

Ta del av erbjudandet av en premiumsida och få fler kunder via hitta.se.
Första 30 dagarna kostnadsfritt!

Ta del av erbjudande

Om Stena Recycling AB

I vår värld är ingenting förbrukat. Vi samlar in allt tänkbart restmaterial som uppstår från både verksamhet och produktion. Vi förädlar materialen och låter dem leva vidare som råvaror till nya produkter eller ny energi. På så vis gör vi återvinning till en hållbar affär för ditt företag samtidigt som vi tillsammans hjälps åt att maximera en återanvändning av jordens ändliga resurser. För oss är det ett arbete som aldrig tar slut.

Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen med sju verksamhetsområden på mer än 200 platser i tio länder. Koncernen har en nettoomsättning på nästan 27 000 MSEK. Varje år återvinner och förädlar Stena Metall sex miljoner ton avfall och uttjänta produkter samt förser kunder med nödvändiga råvaror stålprodukter och marina bränslen. Genom forskning och utveckling arbetar vi för att möta framtidens utmaningar med nya, hållbara lösningar. 

Karta och andra adresser

Oljehamnsvägen , 974 37 Luleå

Stena Recycling AB har verksamhet på Oljehamnsvägen , Luleå

Stena Recycling AB har 111 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Luleåskontoret är Stena Recycling AB i Sundsbruk.

Stena Recycling AB gick med vinst (2019)

Stena Recycling AB gick med vinst, 617 842 000 kr. Stena Recycling AB ökade sin omsättning med 2.36% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 1 400 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Stena Recycling AB?

Skriv ett omdöme

Verksamhetsbeskrivningen för Stena Recycling AB:

Bolaget verksamhet är: bedriva fabriks-, transport- och handelsrörelse, företrädesvis inom skrotbranschen. att bedriva tjänster med hantering och förstöring av dokument att idka handel med metaller, skrot, returpapper, textil, plast och andra avfallsråvaror att samla in, transportera, mellanlagra, förmedla eller behandla industriella restprodukter och därmed förenlig verksamhet att bedriva tjänster med rensning och renovering av rörledningar samt mekaniska arbeten. att idka handel med produkter för landsting och kommuner, grafisk industri, fotohandel och ytbehandlingsindustri samt att hantera avfall med återvinning och-eller destruktion och att utföra därmed förenlig verksamhet samt ombesörja beställningstrafik för godstransporter att äga och förvalta fastigheter och värdepapper att projektera och uppföra fragmenteringsanläggningar och sorteringsanläggningar för svårskrotade metaller och liknande material att driva rörelse förfragmentering av bilar och annat komplext skrot samt köp och försäljning av skrot att bedriva uthyrning av företag och maskiner, inventarier såsom bilar, bussar och kontorsmaskiner, fastigheter etc för industriellt bruk att driva rörelse för kabelåtervinning att driva rörelse för freonåtervinning ur kasserade kylmöbler att mottaga och hämta skrotbilar från privatpersoner och kommuner att utöva annan därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Stena Recycling AB

Organisationsnummer:

556132-1752

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Stena Metall AB

VD:

Fredrik Olof Pettersson

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

38320 - Återvinning av källsorterat material

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 0920-22 32 25