Hitta.se
Stena Recycling AB

Stena Recycling AB

i Nybro

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556132-1752

Jour

Kalmar

Växjö

Emmaboda

Om Stena Recycling AB

Stena Recycling är ett återvinningsbolag och ingår i Stena Metallkoncernen. Genom innovativa och kostnadseffektiva lösningar återvinner och förädlar vi avfall från samtliga branscher i näringslivet, sjukvård och kommuner. Vi erbjuder även relaterade tjänster såsom internlogistik, utbildning och säkerhetsrådgivning.

Var den första att lämna ett omdöme
för Stena Recycling AB

Karta och andra adresser

Herkulesgatan 8, 382 45 Nybro

Stena Recycling AB har verksamhet på Herkulesgatan 8, Nybro. 

Stena Recycling AB har 88 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Nybroskontoret är Stena Recycling AB i Ljungby.

Stena Recycling AB gick med vinst (2023)

Stena Recycling AB gick med vinst, 657 628 000 kr. Stena Recycling AB minskade sin omsättning med -2,42% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 1 786 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Fordon registrerade på Stena Recycling AB

Totalt antal fordon: 368

Senaste införskaffat: en Subaru Forester 2.0 D. Fordonet köptes 2009

Visa värdering och all info i bilregistret

Verksamhetsbeskrivningen för Stena Recycling AB:

Bolaget verksamhet är: bedriva fabriks-, transport- och handelsrörelse, företrädesvis inom skrotbranschen. att bedriva tjänster med hantering och förstöring av dokument att idka handel med metaller, skrot, returpapper, textil, plast och andra avfallsråvaror att samla in, transportera, mellanlagra, förmedla eller behandla industriella restprodukter och därmed förenlig verksamhet att bedriva tjänster med rensning och renovering av rörledningar samt mekaniska arbeten. att idka handel med produkter för landsting och kommuner, grafisk industri, fotohandel och ytbehandlingsindustri samt att hantera avfall med återvinning och-eller destruktion och att utföra därmed förenlig verksamhet samt ombesörja beställningstrafik för godstransporter att äga och förvalta fastigheter och värdepapper att projektera och uppföra fragmenteringsanläggningar och sorteringsanläggningar för svårskrotade metaller och liknande material att driva rörelse förfragmentering av bilar och annat komplext skrot samt köp och försäljning av skrot att bedriva uthyrning av företag och maskiner, inventarier såsom bilar, bussar och kontorsmaskiner, fastigheter etc för industriellt bruk att driva rörelse för kabelåtervinning att driva rörelse för freonåtervinning ur kasserade kylmöbler att mottaga och hämta skrotbilar från privatpersoner och kommuner att utöva annan därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Stena Recycling AB

Organisationsnummer:

556132-1752

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Stena Recycling Holding AB

VD:

Tobias Peter Narvinger

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

38320 - Återvinning av källsorterat material

Andra har även sökt på

Olika telefon- & mobilformat

Telefonformat för 0481-175 00

Mobilformat för 010-445 76 74

Telefonformat för 0480-175 00

Telefonformat för 0470-77 77 77

Telefonformat för 0471-105 44