Stiftelsen Psykosyntes Akademin - Tengdahlsgatan 32, Stockholm | hitta.se

Kontakt

Adress

Tengdahlsgatan 32
116 47 Stockholm

Om Stiftelsen Psykosyntes Akademin

PsykosyntesAkademin är en utbildningsstiftelse som vänder sig till människor som vill förstå mer om sig själva och sina drivkrafter, för att kunna göra nya och mer medvetna val i livet. Stiftelsen grundades 1989 och har sedan starten utbildat tusentals människor i psykosyntesens grundkurs Essentials PSA. Psykosyntes är en holistisk psykologi som ser människan som mer än sina nuvarande problem. Utbildningen grundar sig på psykosyntesens sju kärnområden och är uppbyggd på 2+2 år, först med personlig psykosyntes och sedan med den professionella terapeututbildningen, som leder till att man blir Diplomerad Psykosyntesterapeut PSA.

 

PsykosyntesAkademin drivs i stiftelseform och verksamhetens grundläggande syfte är att förmedla psykosyntesens metoder och tekniker till elever och kursdeltagare. På så vis bidrar vi till att öka människors självkännedom och livskvalitet, samt inspirerar till nya vägval och utökade yrkesfält. Den främsta professionella utbildningen på PsykosyntesAkademin är den tvååriga utbildningen till Diplomerad Psykosyntesterapeut PSA

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Stiftelsen Psykosyntes Akademin har 5.0 i betyg!

Stiftelsen Psykosyntes Akademin har betygsatts av sju personer varav fyra även lämnat en kommentar.

Skriv ett omdöme

5.0 /5

7 betyg. 4 kommentarer

Jessica Stigsdotter Axberg

för 6 månader sedan

Att gå på PsykosyntesAkademins terapeututbildning var starten till min förändring i livet, det som lett till 11 böcker, en ny utbildning, ett nytt sätt att vara och ett nytt sätt att verka på.

Anders Collin

för mer än 6 månader sedan

Min resa började som en del i en fördjupad ledarutveckling och fortsatte som ett ännu djupare utforskande av mig själv utbildningen till terapeut var därefter ett självklart nästa steg. En fantastisk utbildning med mycket kompetenta lärare. Jag rekommenderar verkligen Psykosyntesakademin

Edina Dobos

för mer än 6 månader sedan

Fantastic academy for psychosynthesis studies. Strongly recommended.

Ann Marie Lamb

för mer än 6 månader sedan

Som elev åren 2009-2014 kan jag starkt rekommendera Stiftelsen PsykosyntesAkademin som utbildningsinstitut i psykosyntes. Det är en holistisk, inkluderande och transpersonell psykologi. Psykosyntes blir ett förhållningssätt, ett sätt att leva, som är både frigörande och transformerande. Lärarna är excellenta. Både internationella och svenska. Varje undervisningstimme är lärarledd. För mig har psykosyntes förändrat både yrkeslivet och livet.

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 08-641 47 00