facebook_pixelStockholm Stad | hitta.se
Hitta.se

Kontaktcenter Stockholm

Stadsledningskontoret Växel

Om Stockholm Stad

Stockholms 14 stadsdelsnämnder ansvarar för en stor del av den kommunala servicen inom sitt geografi ska område. Varje nämnd har en förvaltning med tjänstemän som sköter det dagliga arbetet. Nämnden består av politiker som har det yttersta ansvaret för verksamheten.

Ansvarsområden

- Flyktingmottagning

- Fritidsverksamhet för barn och ungdomar

- Förskola

- Försörjningsstöd, budgetrådgivning och skuldsanering

- Konsumentrådgivning

- Näringslivsfrågor, lokala

- Omsorg och service till personer med funktionsnedsättning

- Parker, skötsel och städning

- Social service, omsorg och behandling samt familjerätt

- Stadsmiljöfrågor, lokala

- Äldreomsorg

Stockholm Stad har 3.0 i betyg!

Stockholm Stad har betygsatts av fem personer varav två även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3.0 /5

5 betyg. 2 kommentarer

EVA WÄRNLING

för en vecka sedan

Helt omöjligt för en medborgare utan speciella datorkunskaper och organisationen av förvaltningar att hitta rätt! Inte ens jag med hyfsade datorkunskaper och mycket goda kunskaper i organisationen kan hitta rätt. Fåt t ex ett nytt telnummer att ringa, tyckte det var för kort. Eftersom jag kan organisationen förstod jag jag att det skulle vara 508 före! Till en boende i stan måste man naturligtvis ge HELA telefonnumret. Bara ett exempel på bristande kompetens och servicekänsla. Har själv under mina 40 år i stan upplevt kollegors brist på servicekänsla. Själv fick jag idag fel information i ett ärende. Tror inte att det främst bror på brist i utbildning, utan intresse för jobbet. Jobbar man med kundservice måste man ha servicekänsla. Funderar på hur jag ska gå vidare med detta, med vetskapen om att många har svårare än jag att kämpa mot dessa väderkvarnar funderar jag på hur jag ska göra. Detta är inte värdigt en demokrati!

Björn Hjukström

för mer än 6 månader sedan

Konstigt att det är närmast omöjligt att hitta ett telefonnummer till en telefonväxel till Stockholms stad. Man måste uppenbarligen veta exakt vilken stadsdel, förvaltningen eller annan enhet man ska prata med innan man kan få kontakt.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Andra har även sökt på

Andra format av 08-508 005 08 & 08-508 290 00