facebook_pixelAdelsö Ringväg 61A Stockholms län, Adelsö - hitta.se
Hitta.se

Adelsö Ringväg 61A

178 92 Adelsö, Ekerö Stockholms län

Adress på AdelsöAdelsö i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Adelsö Ringväg 61A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1653

Fastigheten på Adelsö Ringväg 61A är ett flerfamiljshus byggt 1653.

Bolån på Adelsö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta på Adelsö. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån på Adelsö

Boendemiljön på Adelsö

Människorna på Adelsö

Människorna på Adelsö

Äldre och pensionerade medelinkomsttagare i villa utanför småorter eller i glesbygd

På Adelsö bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 51 år, vilket är högre än medelåldern i Ekerös kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (38%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 32% som högutbildade. 39% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 11% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 315 kr, vilket är 21% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 139 619 kronor i lån.

-21%

Här i Ekerö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Adelsö Ringväg 61A gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,6 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,25% (-2,40)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,572% (-1,60)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 25,1% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 61% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+61%

Bostadsmarknaden på Adelsö

Just nu finns 4 objekt till salu i Adelsö Stenby

Det har sålts 9 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 38 586 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 39 008 kr/m2 och går ner med 2.50 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

3 460 meter från adressen ligger Munsö Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (451 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (12 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Adelsö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Bedrägeri

Rapporterat torsdagen den 4 mars kl 03:28

En ung person i mellanstadieåldern har ertappats inne i en butik i Viksjö med att ha tagit lösviktsgodis.

Personen hade vägt varorna och tagit ut en prislapp och efter detta lagt i ytterligare godisbitar och sedan betalt det lägre priset. Patrullen har identifierat pojken och kört hem honom till vårdnadshavare som samtidigt informerades om händelsen. Anmälan upprättas om ringa bedrägeri.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat torsdagen den 4 mars kl 01:40

En motorcykel med två personer har varit inblandad i en trafikolycka.

Föraren och passageraren behöver åka till sjukhus för kontroll. Polis misstänker bland annat att föraren har kört motorcykeln under påverkan av narkotika. På sjukhuset kommer en provtagning genomföras för att säkerställa misstanken. Fordonet bärgas från olycksplatsen. Föraren är bland annat misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika, grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik, tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Brand

Rapporterat torsdagen den 4 mars kl 01:17

En lägenhet i Hässelby gård har brunnit.

Flera personer ringer om att det brinner i en lägenhet i Hässelby gård. Det finns uppgifter om en hög smäll eller detonation i samband med branden. Räddningstjänsten har släckt branden i lägenheten. Byggnaden har delvis spontanevakuerats i samband med branden. Uppdatering klockan 13:17 En person har påträffats skadad i samband med branden. Uppdatering klockan 14:30 Branden är släckt och de boende som spontanevakuerade kan återvända till sina lägenheter. En teknisk undersökning kommer att påbörjas i den drabbade lägenheten. Förundersökning är inledd om allmänfarlig vårdslöshet. Uppdatering klockan 20:30 Tekniker är klara på platsen, men lägenheten är fortsatt avspärrad. En person har avlidit i samband med branden. Det är en man i 70-årsåldern och anhöriga är underrättade.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
6%
SverigeAdelsö

Brott jämfört med riket