facebook_pixelAlpvägen 2B Stockholms län, Bromma - hitta.se
Hitta.se

Alpvägen 2B

168 65 Bromma, Stockholm Stockholms län

Adress i Bromma i Bromma i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Alpvägen 2B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 2011

Fastigheten på Alpvägen 2B är ett flerfamiljshus byggt 2011.

Bolån i Bromma - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bromma. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Bromma

Boendemiljön i Bromma

Boendemiljön i Bromma

I området kring Alpvägen 2 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda kring millennieskiftet och 2010-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (54%).

Boendemiljön i Bromma

Tio drönarbilder över Bromma

En drönare har flugit över Bromma och tagit tio bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Bromma från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Alprosen
Bällstaån
Mariehäll
Kratsboda gård

Människorna i Bromma

Människorna i Bromma

Unga höginkomsttagarfamiljer med barn i nyproducerad bostadsrätt med närhet till storstadslivet

I Bromma bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (13%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är andra länders kultur, gympa och workout, styrketräning, semestra utomlands, utförsåkning, utrikespolitik, meditation/yoga mm, läsa om olika resmål, näringsliv och samhällsekonomi och motionera.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 43% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 35% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 73%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 045 kr, vilket är 7% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 558 937 kronor i lån.

+7%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Alpvägen 2B gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 29,7% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 80% fler röster än riksgenomsnittet.

L+80%

Bostadsmarknaden i Bromma

i Bromma pågår och planeras det för 284 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 66 objekt till salu i Mariehäll

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Alpvägen. Snitthyran är 9 554 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sex förskolor i närheten

251 meter från adressen ligger Klintbacken Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Forum på Ulvsundavägen 189.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Pomperipossa Allpartservice och Restaurang Parkliv i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (104 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (21 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, SATS Signalfabriken, fem minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bromma

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat lördagen den 20 februari kl 01:09

I Bällsta stoppade och kontrollerade polisen en personbil och dess förare.

Stoppet genomfördes på Travbanevägen. Föraren är misstänkt för att ha kört bilen under påverkad av droger. Han medtogs för fortsatt utredning angående drograttfylleri. Han är även misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk, brott mot knivlagen, brukande av falsk urkund samt för att ha kört bilen utan giltig behörighet. Förarens minderåriga dotter var med i bilen och polisen såg till att hon kom hem till sin mamma.

Brand

Rapporterat måndagen den 15 februari kl 07:08

Misstänkt brand i villa i Duvbo.

Polis beordras tillsammans med räddningstjänsten till Duvbo i Sundbyberg med anledning av en villabrand. Enligt de första uppgifterna ska det brinna i köket till villan. Det är i nuläget okänt hur branden har uppstått. Uppdatering klockan 19.25 Räddningstjänsten har släckt branden. Vädring pågår samt kontroll att branden ej spridit sig. Branden har troligt startat i samband med matlagning. Uppdatering klockan 20.37 Det finns ingen brottsmisstanke i samband med branden.

Olaga intrång

Rapporterat torsdagen den 11 februari kl 10:17

Fastighetsägarens personal kontaktar polisen då en obehörig person vägrar lämna ett parkeringsgarage i Vreten.

Polisen som var på plats försökte få mannen att tala om vem han var vilket inte gick att få fram på plats. Mannen omhändertogs då med stöd av 14§ polislagen till polisstationen där det fortsatta arbetet med att få fram mannens identitet kommer fortsätta.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
482%
SverigeBromma

Brott jämfört med riket