facebook_pixelFollingbogatan 31 Stockholms län, Bromma - hitta.se
Hitta.se

Follingbogatan 31

168 63 Bromma, Stockholm Stockholms län

Adress i Beckomberga i Bromma i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Follingbogatan 31.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Follingbogatan 31 är ett flerfamiljshus.

Bolån i Bromma - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bromma. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Bromma

Boendemiljön i Beckomberga

Boendemiljön i Beckomberga

I området kring Follingbogatan 31 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1990- och 2010-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (120%).

Boendemiljön i Beckomberga

Två drönarbilder över Beckomberga

En drönare har flugit över Beckomberga och tagit två bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Beckomberga från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Västerort
Snabba hus Råcksta
Beckomberga sjukhus
Eneby, Stockholm

Människorna i Beckomberga

Människorna i Beckomberga

Medelinkomsttagande singelhushåll i hyresrätt i förort till stora och medelstora städer

I Beckomberga bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (12%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är andra länders kultur, gympa och workout, styrketräning, semestra utomlands, utförsåkning, utrikespolitik, meditation/yoga mm, läsa om olika resmål, näringsliv och samhällsekonomi och motionera.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 52% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 33% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 76%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 268 kr, vilket är lika mycket som i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 444 727 kronor i lån.

+0%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Follingbogatan 31 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 26,5% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 109% fler röster än riksgenomsnittet.

L+109%

Bostadsmarknaden i Beckomberga

i Beckomberga pågår och planeras det för 261 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 6 objekt till salu i Hallonbergen

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Follingbogatan. Snitthyran är 7 595 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sju förskolor i närheten

262 meter från adressen ligger Söderberga Allé 28 Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Söderberga på Söderberga Allé 3.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Tunet och Bistro Bromma i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1191 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (112 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, fem minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Beckomberga

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Fylleri/LOB

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 08:26

Vid tunnelbanestation  Vällingby omhändertog ordningsvakter en berusad man.

Polisen som var på plats övertog omhändertagandet och förde mannen till polisstationen för tillnyktring.

Övrigt

Rapporterat lördagen den 27 februari kl 10:00

I samband med en kontroll av en person utomhus i Grimsta har polis avlossat verkanseld mot en person.

Personen är förd till sjukhus. Uppdatering klockan 23.40 Polispersonal har i samband med kontroll av en person utomhus blivit utsatta för ett allvarligt hot. Polis har mött hotet genom att avlossa verksanseld mot personen som är en man. Mannen som träffats av verkanselden fördes till sjukhus. Det finns i nuläget inga mer uppgifter att lämna om skadeläget. Platsen är avspärrad och en teknisk undersökning kommer att göras. Händelsen utreds som grovt hot mot tjänsteman samt grovt vapenbrott. Enligt rutin kommer en åklagare vid särskilda åklagarkammaren utreda polisens agerande. Uppdatering 28 februari klockan 08.20 Mannen, som är i 60-årsåldern, har konstaterats avliden på sjukhus. Anhöriga är underrättade. I samband med att mannen kontrollerades av polis har polisen hotats med vapen och därefter har polisen avfyrat verkanseld. Den händelsen utreds som grovt hot mot tjänsteman och grovt vapenbrott. En förundersökning om tjänstefel har också inletts, vilket är rutin. Den tekniska undersökningen är klar på platsen. 

Efterlyst person

Rapporterat torsdagen den 18 februari kl 09:52

Samtal om att det sov en man i ett trapphus i Blackeberg.

När polisen kontrollerade mannen visade det sig att han var efterlyst av Kriminalvården då han inte skött kontakten med Frivården på ett korrekt sätt. Polisen förde honom till närmaste häkte.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
482%
SverigeBeckomberga

Brott jämfört med riket