facebook_pixelGetfotsvägen 17 Stockholms län, Enskede - hitta.se
Hitta.se

Getfotsvägen 17

122 46 Enskede, Stockholm Stockholms län

Adress i Gubbängen i Enskede i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Getfotsvägen 17.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1952

Fastigheten på Getfotsvägen 17 är ett flerfamiljshus byggt 1952.

Bolån i Enskede - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Enskede. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Enskede

Boendemiljön i Gubbängen

Boendemiljön i Gubbängen

I området kring Getfotsvägen 17 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1940- och 1950-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (51%).

Wikipediafoton från närområdet

Gubbängshallen
Herrängens gård, Gubbängen
Gubbängstorget
Majroskogen

Människorna i Gubbängen

Människorna i Gubbängen

Unga urbana singelhushåll med lägre inkomster i hyresrätt i innerstad eller citynära förort

I Gubbängen bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (19%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 52% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 39% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 845 kr, vilket är 12% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 486 163 kronor i lån.

-12%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Getfotsvägen 17 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,1% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 133% fler röster än riksgenomsnittet.

V+133%

Bostadsmarknaden i Gubbängen

i Gubbängen pågår och planeras det för 110 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Enskede-Gubbängen

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Getfotsvägen. Snitthyran är 6 385 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

499 meter från adressen ligger Solrosen Diskusvägen 26–28.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Gubbängen på Lingvägen 104.

Lockas man av restaurangbesök finns Sundarbans Indisk Restaurang och Thaikök i Tallkrogen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters cykelväg (2282 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Majroskogen, ligger mindre än en minuts gångväg (47 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Enskede Träningsstudio, fem minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Gubbängen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel

Rapporterat lördagen den 17 april kl 07:46

Förbipasserande har i Hökarängen påträffat en man med ett blödande sår på handleden.

Mannen är förd till sjukhus med ambulans och patrull kommer att följa med dit för att höra honom. Det är initialt oklart vad som hänt. Patrullerna försöker få en bättre bild av hur skadan har uppstått. Uppdatering klockan 20:00 Det visar sig att målsäganden varit utsatt för ett personrån av en gärningsman. I samband med detta har han fått en skärskada i armen. Patrullerna utreder vidare.

Rån

Rapporterat lördagen den 10 april kl 07:32

Polisen har gripit en rånare i Bandhagen. Den misstänkte hade genom hot tilltvingat sig en personbil i Sickla

Fordonet kunde spåras och gärningsmannen befann sig i fordonet när han greps.

Stöld/inbrott

Rapporterat tisdagen den 6 april kl 10:01

Samtal om obehöriga inne på företagsområde i Gubbängen.

Samtal inkom till Ledningscentralen om misstänkt inbrott på ett företag i Gubbängen. Inringaren kunde se via kamerabilder hur personer rörde sig inne på området. Polis och väktare beordrades till platsen. Med hjälp av hundpatrull kunde en misstänkt gärningsman spåras upp. Hunden markerade även på misstänkt tillgripet gods. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
405%
SverigeGubbängen

Brott jämfört med riket