facebook_pixelGetfotsvägen 17 Stockholms län, Enskede - hitta.se
Hitta.se

Getfotsvägen 17

122 46 Enskede, Stockholm Stockholms län

Adress i Gubbängen i Enskede i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Getfotsvägen 17.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1952

Fastigheten på Getfotsvägen 17 är ett flerfamiljshus byggt 1952.

Bolån i Enskede - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Enskede. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Enskede

Boendemiljön i Gubbängen

Boendemiljön i Gubbängen

I området kring Getfotsvägen 17 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1940- och 1950-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (51%).

Wikipediafoton från närområdet

Gubbängsparken
Herrängens gård, Gubbängen
Gubbängstorget
Gubbängen

Människorna i Gubbängen

Människorna i Gubbängen

Unga urbana singelhushåll med lägre inkomster i hyresrätt i innerstad eller citynära förort

I Gubbängen bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (19%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 52% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 39% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 845 kr, vilket är 12% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 486 163 kronor i lån.

-12%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Getfotsvägen 17 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,1% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 133% fler röster än riksgenomsnittet.

V+133%

Bostadsmarknaden i Gubbängen

i Gubbängen pågår och planeras det för 195 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Tallkrogen

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Getfotsvägen. Snitthyran är 6 875 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

499 meter från adressen ligger Solrosen Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Gubbängen på Lingvägen 104.

Lockas man av restaurangbesök finns Sundarbans Indisk Restaurang och Thaikök i Tallkrogen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters cykelväg (2282 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Majroskogen, ligger mindre än en minuts gångväg (47 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, sex minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Gubbängen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 12:53

Polisen kommer utreda hur köksbranden i en bostad i Fagersjö startade.

När polisen kom till platsen var branden redan släckt. Det finns ingen initial uppgift om att någon person skadades vid branden. Polisen kommer utreda brandorsaken i en förundersökning angående allmänfarlig vårdslöshet.

Trafikbrott

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 02:07

Civil polisbil från trafikgruppen stoppade och rapporterade en personbilsförare på riksväg 73 norrgående i höjd med Skogskyrkogården.

Föraren är misstänkt för grov olovlig körning då han framförde bilen trots att hans körkortsbehörighet är återkallad. Han är även misstänkt för hastighetsöverträdelse. Polisen mätte upp hans hastighet till 112 km/h där högsta tillåtna hastighet är 70 km/h.

Larm Överfall

Rapporterat fredagen den 19 februari kl 09:06

Larmet kommer från en butik/kiosk i Sköndal.

Det visar sig att en ensam knivbeväpnad man maskerad med svart munskydd har hotat personal och stulit varor. Han har sedan sprungit från platsen i riktning mot Kubbegatan. Ingen person har skadats i samband med rånet och patrull pratar med målsäganden. Andra patruller och hundpatrull söker i området efter rånaren. Förundersökning är inledd om rån.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
405%
SverigeGubbängen

Brott jämfört med riket