facebook_pixelKaggeholmsvägen 53 Stockholms län, Enskede - hitta.se
Hitta.se

Kaggeholmsvägen 53

122 60 Enskede, Stockholm Stockholms län

Adress i Tallkrogen i Enskede i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kaggeholmsvägen 53.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Kaggeholmsvägen 53 är ett flerfamiljshus.

Bolån i Enskede - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Enskede. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Enskede

Boendemiljön i Tallkrogen

Boendemiljön i Tallkrogen

I området kring Kaggeholmsvägen 53 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1930- och 1950-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (85%).

Wikipediafoton från närområdet

Mossens gård
Tallkrogen
Svedmyra
Svedmyraskogen

Människorna i Tallkrogen

Människorna i Tallkrogen

Yngre singelhushåll med lägre inkomster i hyresrätt i förorter kring de större städerna

I Tallkrogen bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (12%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, prova nya produkter, trav och galopp, konst, skönhetsvård, ungdomskultur, foto/film, pyssla, film och djuretiska frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 42% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 54%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 731 kr, vilket är 13% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 890 448 kronor i lån.

-13%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Kaggeholmsvägen 53 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 26,0% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 121% fler röster än riksgenomsnittet.

V+121%

Bostadsmarknaden i Tallkrogen

i Tallkrogen pågår och planeras det för 12 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Svedmyra/Enskede

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Kaggeholmsvägen. Snitthyran är 13 870 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sex förskolor i närheten

122 meter från adressen ligger Förskolan Bullerbyn Hammerstavägen 77.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Tallkrogen på Tallkrogsplan 96.

Lockas man av restaurangbesök finns Thaikök i Tallkrogen och Sundarbans Indisk Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters cykelväg (2966 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (39 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Enskede Träningsstudio, tio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Tallkrogen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Vapenlagen

Rapporterat måndagen den 19 april kl 02:20

Vid en gårdsstädning i Gamla Enskede hittades ett pistolliknande föremål.

Polisen som var på plats konstaterade att det var en pistol med tillhörande magasin. Polisen tog allt i beslag och kommer skriva anmälan angående brott mot vapenlagen.

Narkotikabrott

Rapporterat söndagen den 18 april kl 09:47

På Nynäsvägen, i Gamla Enskede, fick en bilist bromsa för att inte köra på en man som klev ut och ställde sig i körfältet.

Med hjälp av den beskrivning hur mannen såg ut och i vilken riktning hade gick kunde polisen kontrollera honom i närområdet. När polisen pratade med honom började polisen misstänkta att han var påverkad av narkotika. Han medtogs för fortsatt  utredning angående narkotikabrott genom eget bruk. Då han är under 18 år har polisen kontaktat hans vårdnadshavare.

Vapenlagen

Rapporterat onsdagen den 14 april kl 07:20

En inringare uppger att denne ser två personer slå sönder ett fönster till en källare i Gamla Enskede och misstänker pågående inbrott.

Källaren ligger på nedre botten i ett flerbostadshus. När polispatrullerna anlände hade en misstänkt gärningsperson lämnat platsen på cykel och en till fots. I samband med att polispatrullerna letade efter gärningspersonerna påträffades en övergiven väska innehållande ett misstänkt skarpladdat vapen. Polisen har inlett en förundersökning gällande grovt vapenbrott och vapnet har tagits i beslag. Ingen person har i nuläget frihetsberövats.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
405%
SverigeTallkrogen

Brott jämfört med riket