facebook_pixelBrunskogsbacken 38 Stockholms län, Farsta - hitta.se
Hitta.se

Brunskogsbacken 38

123 71 Farsta, Stockholm Stockholms län

Adress i Farsta Strand i Farsta i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Brunskogsbacken 38.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1961

Fastigheten på Brunskogsbacken 38 är ett flerfamiljshus byggt 1961.

Bolån i Farsta - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Farsta. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Farsta

Boendemiljön i Farsta Strand

Boendemiljön i Farsta Strand

I området kring Brunskogsbacken 38 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (39%).

Boendemiljön i Farsta Strand

Fyra drönarbilder över Farsta Strand

En drönare har flugit över Farsta Strand och tagit fyra bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Farsta Strand från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Villa Kolmo
Farsta strand (pendeltågsstation)
Marö 5
Södertörns villastad

Människorna i Farsta Strand

Människorna i Farsta Strand

Medelinkomsttagare i bostadsrätt i multikulturella etablerade förortsområden utanför storstad

I Farsta Strand bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (28%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 32% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 507 kr, vilket är 24% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 256 695 kronor i lån.

-24%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Brunskogsbacken 38 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 36,7% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 250% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+250%

Bostadsmarknaden i Farsta Strand

i Farsta Strand pågår och planeras det för 1998 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Farsta

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Brunskogsbacken. Snitthyran är 8 616 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns åtta förskolor i närheten

43 meter från adressen ligger Förskolan Skogsbacken Brunskogsbacken 6.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum Farstastrand på Farsta Strandplan 15.

Lockas man av restaurangbesök finns Farsta Strands Pizzeria och Lilla Pastaköket i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (193 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (33 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Farsta Strand

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 07:56

Minst två gärningspersoner misshandlade brottsoffret utomhus i Sköndal.

Polisen är på plats vid brottsoffret. I nuläget är det oklart om han behöver ambulanssjukvård. Enligt de initiala uppgifterna har han blivit slagen i ansiktet. Det finns uppgifter om att minst en av gärningspersonerna hade ett pistolliknade föremål. Gärningspersonerna ska ha lämnat platsen till fots i riktning mot norra Sköndal. I sökandet efter gärningspersonerna används bland annat hundpatrull. Uppdatering klockan 23:01 Polisens initiala sökande efter gärningspersonerna blev utan resultat.

Larm Överfall

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 08:26

Vaktbolag fick in överfallslarm från en butik i Farsta.

Polisen som var på plats har konstaterat att en gärningsperson hade försökt att få kontanter från personalen. Detta lyckades inte och han lämnade platsen i okänd riktning. Gärningspersonen var beväpnad med ett stickvapen. Strax före klockan 20 larmade en butik i Farsta strand att de varit utsatt för ett rånförsök. Gärningspersonen var inte kvar på platsen och han hade varit beväpnad med ett stickvapen. Polisen kan inte utesluta att det är samma gärningsperson vid dessa två rånförsök. När polisen sökte efter gärningspersonen/gärningspersonerna stannade inte tunnelbanetågen vid station Farsta och Farsta strand samt att pendeltågen stannade inte vid station Farsta strand. Förbikörningen upphörde vid klockan 20:20. Uppdatering klockan 20:35 I Gubbängen anträffade polisen en man som numera är misstänkt för de båda rånförsöken.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat tisdagen den 12 januari kl 07:42

En personbil har i Farsta kolliderat med en stillastående bil.

Polis och ambulans är på väg till olycksplatsen. Uppdatering klockan 08:30 Föraren av bilen har förts med ambulans till sjukhus med smärtor. Det föreligger ingen misstanke om brott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
405%
SverigeFarsta Strand

Brott jämfört med riket