facebook_pixelEjdervägen 59 Stockholms län, Farsta - hitta.se
Hitta.se

Ejdervägen 59

123 49 Farsta, Stockholm Stockholms län

Adress i Fagersjö i Farsta i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ejdervägen 59.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1961

Fastigheten på Ejdervägen 59 är ett flerfamiljshus byggt 1961.

Bolån i Farsta - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Farsta. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Farsta

Boendemiljön i Fagersjö

Boendemiljön i Fagersjö

I området kring Ejdervägen 59 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (23%).

Wikipediafoton från närområdet

Högdalenverket
Magelungsdiket
Villa Lundin
Fagersjöskogen

Människorna i Fagersjö

Människorna i Fagersjö

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I Fagersjö bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 38 år, vilket är lägre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (13%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 16% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 55%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 337 kr, vilket är 29% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 425 118 kronor i lån.

-29%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Ejdervägen 59 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 40,8% av rösterna.

Bostadsmarknaden i Fagersjö

i Fagersjö pågår och planeras det för 372 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Fagersjö

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Ejdervägen. Snitthyran är 8 080 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

235 meter från adressen ligger Förskolan Äppelgården, Havsörnsvägen 49.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Havsörnsvägen 3.

Lockas man av restaurangbesök finns Kalori Kungshallen och Hökarängens Gatukök i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (346 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (30 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Fagersjö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat lördagen den 10 april kl 03:37

Det brinner i en lägenhet i Rågsved. Polis och räddningstjänst är på plats. Trapphuset i fastigheten har varit rökfyllt.

Det finns inte någon rapport om att någon person har skadats. Uppdatering klockan 15:50 En person som har andats in rök är förd till sjukhus i ambulans. Branden är släckt. Uppdatering klockan 16:20 Polisen har inlett en brottsutredning om allmänfarlig vårdslöshet för att utreda vad som är orsaken till branden. Under den insats som genomförts har fastigheten inventerats av polis och det har inte skadats någon ytterligare person.

Misshandel

Rapporterat torsdagen den 8 april kl 10:57

En blodig man har observerats i Rågsved. Andrahandsuppgifter gör gällande att mannen har slagits med en annan man.

Den blodige mannen  hade observerats med knivar i sin ena jackficka. Polisen söker efter personen samt även efter den man som han kan ha slagits med. Uppdatering klockan 11:05 En man har frihetsberövats. Poliserna som gjorde det har även anträffat knivar i mannens ficka samt narkotika. Mannen är misstänkt för brott mot knivlagen och narkotikabrott.

Knivlagen

Rapporterat tisdagen den 6 april kl 07:34

Samtal om berusad kvinna med kniv i Rågsved.

Polis beordardes till Rågsved efter samtal om att en berusad kvinna gått runt och viftat med en kniv. Då polis kom till platsen påträffades kvinnan som fick följa med till stationen enligt Lagen om omhändertagande av bersusade personer, LOB. Hon kommer även att rapporteras för brott mot knivlagen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
405%
SverigeFagersjö

Brott jämfört med riket