facebook_pixelBlockstigen 4 Stockholms Län, Hölö - hitta.se
Hitta.se

Blockstigen 4

153 94 Hölö, Södertälje Stockholms Län

Adress på HölöHölö i Stockholms Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Blockstigen 4.

Hitta hit

En villa byggd 2006

På adressen finns en villa byggd 2006. Huset är 172 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Hölö.

Värderingen är 26 220 kr/m²

Villan på Blockstigen 4 värderas till ca 4 510 000 kr (26 220 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

4 510 000 kr

Bolån på Hölö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta på Hölö. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån på Hölö

Tomten är ca 1106 kvadratmeter

Tomten, KANTHAMMAREN 6, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten KANTHAMMAREN 6 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön på Hölö

Människorna på Hölö

Människorna på Hölö

Unga barnfamiljer med höga inkomster och stora lån i nybyggda villor kring de större städerna

På Hölö bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 34 år, vilket är lägre än medelåldern i Södertäljes kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (9%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, fotboll, bild-/ljudanläggningar, värdepapper och värdepappersaffärer, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning, längdskidåkning, privatekonomiska frågor och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 47% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 50% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 73%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 891 kr, vilket är 5% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 086 416 kronor i lån.

-5%

Här i Södertälje betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Blockstigen 4 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,15% (-1,50)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

32,472% (-0,70)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 24,0% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 57% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+57%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 6 objekt till salu i Hölö

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

898 meter från adressen ligger Skogsbrynets förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara nio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Centralvägen 11.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1131 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (39 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hölö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 26 februari kl 06:52

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Björn Öberg. Till kvällen kommer Dennis Johansson Strömberg.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 29 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. Fem personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. 23:44 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på riksväg 52 utanför Baggetorp, Vingåker, uppstod misstanke om drograttfylleri, olovlig körning och narkotikabrott (innehav) mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.  23:46 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på länsväg 218 i Vagnhärad, Trosa, uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör. Passageraren, en kvinna i 20-årsåldern, blev misstänkt för ringa narkotikabrott för eget bruk. Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, en viltolycka utan personskador (vildsvin) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Knivlagen

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 08:57

I Järna stoppade och kontrollerade polisen en personbil och dess förare samt passagerare.

Stoppet genomfördes på E4 vid trafikplats Järna. Föraren rapporterades för att ha haft med sig en kniv på allmän plats. Kniven togs i beslag och ingår i utredningen angående brott mot knivlagen.

Rattfylleri

Rapporterat söndagen den 14 februari kl 08:56

Bilisten som setts framföra bilen vingligt över körfälten på väg 509 mot Järna är stoppad.

Vittnet som ringde ledningscentralen åkte efter tills polispatrull kunde genomföra stoppet. Föraren blåste positivt i  sållningsinstrumentet och är medtagen för vidare utredning om rattfylleri.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
679%
SverigeHölö

Brott jämfört med riket