facebook_pixelBlockstigen 9 Stockholms Län, Hölö - hitta.se

Blockstigen 9

153 94 Hölö, Södertälje Stockholms Län

Adress på HölöHölö i Stockholms Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Blockstigen 9.

Hitta hit

En villa byggd 2006

På adressen finns en villa byggd 2006. Huset är 122 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Hölö.

Värderingen är 31 393 kr/m²

Villan på Blockstigen 9 värderas till ca 3 830 000 kr (31 393 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

3 830 000 kr

Bolån på Hölö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta på Hölö. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån på Hölö

Tomten är ca 1161 kvadratmeter

Tomten, PIKMEJSELN 5, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten PIKMEJSELN 5 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön på Hölö

Boendemiljön på Hölö

Området kring Blockstigen 9 består till 22% av småhus. Det är vanligt med villor som för det mesta är byggda kring millennieskiftet och 1990-talet.

Husen byggda kring och efter millennieskiftet varierar mycket i stil och är anpassade efter husbyggarens individuella önskemål och smak. Trender som går att se är nyfunktionalism och hus i New England-stil.

Wikipediafoton från närområdet

Lillsjön (Hölö socken, Södermanland)
Södermanlands runinskrifter 19
Norrvrå
Edeby marmorbrott

Människorna på Hölö

Människorna på Hölö

Unga barnfamiljer med höga inkomster och stora lån i nybyggda villor kring de större städerna

På Hölö bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 44 år, vilket är lägre än medelåldern i Södertäljes kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (9%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, fotboll, bild-/ljudanläggningar, värdepapper och värdepappersaffärer, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning, längdskidåkning, privatekonomiska frågor och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 47% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 50% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 73%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 627 kr, vilket är 5% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 334 765 kronor i lån.

+5%

Här i Södertälje betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Blockstigen 9 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,15% (-1,50)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

32,472% (-0,70)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 24,0% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 57% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+57%

Bilägande

Man kör gärna Hyundai och Renault i området.

Hyundai
Renault

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 5 objekt till salu i Norrvrå

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

877 meter från adressen ligger Skogsbrynets förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara tio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Centralvägen 11.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg (1085 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (46 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hölö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 20 november kl 02:56

Lastbilsförare körde in i elstolpe. Misstänks sjukdomsfall.

14:16 Polisen larmades till Bråtagatan i Trosa med anledning av en trafikolycka. En lastbil hade kört in i en elstolpe. Lastbilsföraren var inte kontaktbar när ambulans och polis kom till platsen och det misstänks att föraren har drabbats av ett sjukdomsfall. 14:54 Föraren fördes till sjukhus med ambulans. Skadeläget är inte känt för polisen. 16:07 Bärgning av lastbilen påbörjades. Den kommer att tas i beslag för att polisen ska kunna göra en teknisk undersökning för att utesluta tekniska fel. En anmälan om trafikolycka har upprättats och polisen kommer att utreda vad som orsakade den. 16:31 Lastbilschauffören, en man i 45-årsåldern, vårdas på sjukhus. Han drabbades av hjärtproblem under bilfärden men mycket tack vare blåljuspersonalens livräddande åtgärder på platsen lever han.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 16 november kl 07:17

Trafikolycka på länsväg 838.

18.38 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 838 i närheten av avfarten till Sund. Enligt larmet ska en bilist ha kört av vägen och hamnat liggande på sidan, vid sidan av vägen. 19.06 polisen är framme vid olycksplatsen. Det är begränsad framkomlighet på länsväg 838. 19.16 föraren misstänks för rattfylleri och kommer att få följa med polisen för provtagning och förhör. 20.10 den som körde bilen är nu identifierad som en kvinna i 30-årsåldern.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 14 november kl 07:48

God morgon! Dagens presstalesperson är Daniel Söderqvist som arbetar fram till 15:00.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Södermanlands län. En person har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Nedan finns de viktigaste ärendena. 00.31. Polisen kallades till en plats utanför en livsmedelsbutik i Gnesta efter samtal om bråk på platsen. När patrullen kom till platsen var det fortfarande bråk och i samband med det blev en polis träffad av ett slag i ansiktet. En man i 25-årsåldern greps misstänkt för våld mot tjänsteman.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
679%
SverigeHölö

Brott jämfört med riket