facebook_pixelGustav Adolfsvägen 38 Stockholms län, Huddinge - hitta.se

Gustav Adolfsvägen 38

141 32 Huddinge, Huddinge Stockholms län

Adress i Glömsta i Huddinge i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Gustav Adolfsvägen 38.

Hitta hit

En villa byggd 2005

På adressen finns en villa byggd 2005. Huset är 254 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Glömsta.

Värderingen är 36 929 kr/m²

Villan på Gustav Adolfsvägen 38 värderas till ca 9 380 000 kr (36 929 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

9 380 000 kr

Bolån i Huddinge - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Huddinge. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Huddinge

Tomten är ca 1373 kvadratmeter

Tomten, ELDGROPEN 17, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ELDGROPEN 17 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Glömsta

Boendemiljön i Glömsta

Området kring Gustav Adolfsvägen 38 består till 106% av småhus. Det är vanligt med villor som för det mesta är byggda kring millennieskiftet och 1940-talet.

Husen byggda kring och efter millennieskiftet varierar mycket i stil och är anpassade efter husbyggarens individuella önskemål och smak. Trender som går att se är nyfunktionalism och hus i New England-stil.

Wikipediafoton från närområdet

Kästadal
Kästa
Fullerstaån
Hagstaeken

Människorna i Glömsta

Människorna i Glömsta

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I Glömsta bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 51 år, vilket är högre än medelåldern i Huddinges kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (5%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 43% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 40% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 447 kr, vilket är 21% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 575 845 kronor i lån.

-21%

Här i Huddinge betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Gustav Adolfsvägen 38 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,87% (-1,78)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

32,192% (-0,98)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 30,1% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 52% fler röster än riksgenomsnittet.

M+52%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Opel i området.

Toyota
Opel

Bostadsmarknaden i Glömsta

i Glömsta pågår och planeras det för 338 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 21 objekt till salu i Tullinge Trädgårdsstad

Det har sålts 100 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 70 316 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 69 727 kr/m2 och går upp med 7.96 %.

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Gustav Adolfsvägen. Snitthyran är 8 156 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor i närheten

1 007 meter från adressen ligger Glömsta Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tolv minuters gångväg (1250 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (198 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Glömsta

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, smitning från

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 04:11

En cyklist och en bilist var inblandade i olyckan utanför T-station Masmo och bilisten åkte från platsen.

Vittnet till olyckan åkte efter bilisten men tappade bort denne. Cyklisten ska då vittnet åkte ha legat på marken. När polispatrullen kommer till olycksplatsen är ingen av de inblandade kvar. Det kommer trots detta att upprättas en anmälan om smitning från trafikolycka och vållande till kroppsskada på de uppgifter som vittnet lämnat.

Trafikbrott

Rapporterat lördagen den 21 november kl 07:23

En greps efter vårdlös bilfärd på E4/ E20 vid Kungens kurva.

Polis fick syn på en bil på E4/ E20 i höjd med Kungens kurva som framfördes i mycket hög hastighet. Då patrullen signalerade att det aktuella fordonet skulle stanna valde föraren istället att försöka undkomma och ett förföljande inleddes. Efter en kortare färd då den unflyende bilen korsats mellan filerna i mycket hög hastighet så kördes denna in i en refug vid Skärholmen och de två personerna i bilen kunde kontrolleras. Föraren greps och är misstänkt för grov vårdslöshet i trafik och grov olovlig körning.

Anträffat gods

Rapporterat onsdagen den 11 november kl 07:48

Områdespoliser fick ta emot en upphittad plånbok när de var i Flemingsbergs centrum.

Polisen har sedan en tid ökad närvaro i Flemingsberg för att skapa trygghet för dem som bor och verkar i området. På eftermiddagen när poliserna var i området fick de ta emot en plånbok som en allmänhet precis hittat. Med hjälp av de kontaktuppgifterna som fanns i plånboken kunde polisen lämna tillbaka plånboken till ägaren hemma i bostaden på Terapivägen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
626%
SverigeGlömsta

Brott jämfört med riket