facebook_pixelMagnusvägen 4A Stockholms län, Järfälla - hitta.se
Hitta.se

Magnusvägen 4A

177 31 Järfälla, Järfälla Stockholms län

Adress i Jakobsberg i Järfälla i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Magnusvägen 4A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1964

Fastigheten på Magnusvägen 4A är ett flerfamiljshus byggt 1964.

Bolån i Järfälla - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Järfälla. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Järfälla

Boendemiljön i Jakobsberg

Boendemiljön i Jakobsberg

I området kring Magnusvägen 4 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1960- och kring millennieskiftet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (49%).

Boendemiljön i Jakobsberg

Nio drönarbilder över Jakobsberg

En drönare har flugit över Jakobsberg och tagit nio bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Jakobsberg från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Jakobsbergs sjukhus
Jakobsbergs distrikt
Aspnäskyrkan
Jakobsberg (pendeltågsstation)

Människorna i Jakobsberg

Människorna i Jakobsberg

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Jakobsberg bor 59% kvinnor och 41% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Järfällas kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (32%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, andra länders kultur, utrikespolitik, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, foto/film, prova nya produkter, film, inrikespolitik och datorer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 085 kr, vilket är 22% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 911 062 kronor i lån.

-22%

Här i Järfälla betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Magnusvägen 4A gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,15% (-2,50)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,472% (-1,70)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 41,5% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 84% fler röster än riksgenomsnittet.

V+84%

Bostadsmarknaden i Jakobsberg

i Jakobsberg pågår och planeras det för 447 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Vattmyra

Just nu finns det 87 hyreslägenheter att byta till i närheten av Magnusvägen. Snitthyran är 7 902 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

211 meter från adressen ligger Unga Örnar i Järfälla.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Värmevägen 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Elegant Garden och Sushi Yama Dim Sum Jakobsbergs Centrum i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 13 minuters gångväg (1372 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Riddarparken, ligger mindre än en minuts gångväg (9 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, två minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Jakobsberg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Olaga hot

Rapporterat fredagen den 14 maj kl 08:35

En man har betett sig hotfullt på en buss och bland annat visat en kniv. Bussen stoppas av polis och mannen grips. Ingen person är skadad.

Mannen har varit hotfull mot ett antal personer på bussen och huggit kniven i ett säte. Han grips av polis och polis pratar med flera av passagerarna som varit på den aktuella bussen. En anmälan om grovt olaga hot och grovt brott mot knivlagen kommer att skrivas.

Fylleri/LOB

Rapporterat fredagen den 14 maj kl 05:47

Polisens arbete denna eftermiddag innebär bland annat att omhänderta ett antal berusade personer som inte kan ta hand om sig själva.

I detta nu hanteras: En berusad person i Jakobsbergs centrum, en berusad man i Gustavsberg och ytterligare en berusad person i Ominge. En troligen berusad person behöver också ses till vid Hornstull i Stockholm. Fram till klockan 17.40 idag har 25 ärenden som rör fylleri kommit in till polisen i region Stockholm. Detta är inte ovanligt mycket utan ungefär som det brukar se ut en fredag i maj.

Kontroll person/fordon

Rapporterat måndagen den 3 maj kl 06:47

Inringaren hörde en hög smäll från ett skogsparti i Jakobsberg och såg i samband med detta tre ungdomar springa.

Inringaren kunde inte avgöra vad som orsakat smällen men sätter smällen i samband med ungdomarna. Patruller är beordrad till området för att prata med inringaren och söka efter orsaken till smällen. Uppdatering klockan 19:15 Patrullerna har pratat med anmälaren och öäven med personer som rörde sig i området men  inte påträffat något som tyder på brott. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
392%
SverigeJakobsberg

Brott jämfört med riket