facebook_pixelRingvägen 2 Stockholms län, Järfälla - hitta.se
Hitta.se

Ringvägen 2

177 47 Järfälla, Järfälla Stockholms län

Bolån i Järfälla - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Järfälla. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Järfälla

Boendemiljön i området

Wikipediafoton från närområdet

Järfälla församling
Tygförvaltningsskolan
Sollentuna tingslag
Flygtransportflottiljen

Människorna i området

Människorna i området

Medelinkomsttagare i bostadsrätt i multikulturella etablerade förortsområden utanför storstad

I området bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Järfällas kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (6%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är alternativ hälsovård, skönhetsvård, astrologi, datorer, prova nya produkter, följa populära tv-serier, bantningstips, spela dataspel/tv-spel, hårvård och film.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 44% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 832 kr, vilket är 1% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 515 058 kronor i lån.

-1%

Här i Järfälla betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Ringvägen 2 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,15% (-2,50)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,472% (-1,70)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 25,4% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 39% fler röster än riksgenomsnittet.

V+39%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 488 lägenheter och snittpriset är 26 140 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Barkarbystaden

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Ringvägen. Snitthyran är 9 982 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor i närheten

1 096 meter från adressen ligger Säby Waldorfsförskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Ica Maxi Barkarbystaden på Majorsvägen 6.

Lockas man av restaurangbesök finns Sushi Yama Barkarbystaden och Grekiska kolgrillsbaren Barkarby i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (674 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, sex minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat måndagen den 17 maj kl 07:27

Polisen kommer utreda branden som varit i en företagslokal i Barkarby.

Väktare som arbetade i området uppmärksammade att det kom rök från ett företag. Räddningstjänsten släckte branden och polisen kommer utreda brandorsaken. Polisen som var på plats såg ingen naturlig förklaring till branden och har inlett förundersökning angående mordbrand.

Fylleri/LOB

Rapporterat fredagen den 14 maj kl 05:47

Polisens arbete denna eftermiddag innebär bland annat att omhänderta ett antal berusade personer som inte kan ta hand om sig själva.

I detta nu hanteras: En berusad person i Jakobsbergs centrum, en berusad man i Gustavsberg och ytterligare en berusad person i Ominge. En troligen berusad person behöver också ses till vid Hornstull i Stockholm. Fram till klockan 17.40 idag har 25 ärenden som rör fylleri kommit in till polisen i region Stockholm. Detta är inte ovanligt mycket utan ungefär som det brukar se ut en fredag i maj.

Stöld

Rapporterat tisdagen den 4 maj kl 04:31

En ung kille maskerad med munskydd knuffade till målsäganden och tog hennes sparkcykel och åkte iväg på den.

Händelsen skedde vid Barkarby station och ynglingen åkte iväg mot Spånga kyrka. Målsägaden är chockad men inte fysiskt skadad.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
392%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket