facebook_pixelRingvägen 2 Stockholms län, Järfälla - hitta.se
Hitta.se

Ringvägen 2

177 47 Järfälla, Järfälla Stockholms län

Bolån i Järfälla - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Järfälla. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Järfälla

Boendemiljön i området

Wikipediafoton från närområdet

Barkarby
Sten och Yttersten by
Svea flygflottilj
Flygtransportflottiljen

Människorna i området

Människorna i området

Medelinkomsttagare i bostadsrätt i multikulturella etablerade förortsområden utanför storstad

I området bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Järfällas kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (6%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är alternativ hälsovård, skönhetsvård, astrologi, datorer, prova nya produkter, följa populära tv-serier, bantningstips, spela dataspel/tv-spel, hårvård och film.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 44% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 832 kr, vilket är 1% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 515 058 kronor i lån.

-1%

Här i Järfälla betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Ringvägen 2 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,15% (-2,50)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,472% (-1,70)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 25,4% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 39% fler röster än riksgenomsnittet.

V+39%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 352 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 692 objekt till salu i Barkarbystaden

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Ringvägen. Snitthyran är 9 441 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor i närheten

1 096 meter från adressen ligger Säby Waldorfsförskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Ica Maxi Barkarbystaden på Majorsvägen 6.

Lockas man av restaurangbesök finns Sushi Yama Barkarbystaden och Grekiska kolgrillsbaren Barkarby i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (674 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, sex minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikkontroll

Rapporterat lördagen den 19 juni kl 01:26

Under morgonen och förmiddagen har det varit två hastighetskontroller inom Järfälla kommun. Sammanlagt rapport

Ena kontrollen var på Enköpingsvägen i Kallhäll och högsta tillåtna hastighet är 30 km/h. Fjorton fordonsförare rapporterades för hastighetsöverträdelse. Två av dessa körde över 51 km/h och polisen omhändertog deras körkort på platsen. Transportstyrelsen kommer besluta om deras körkortsbehörigheter ska återkallas. Den andra kontrollen var på Herrestavägen och där är högsta tillåtna hastighet 40 km/h. Vid kontrollen rapporterades tio fordonsförare för hastighetsöverträdelse.

Rån

Rapporterat fredagen den 18 juni kl 05:00

En man har med hjälp av kniv hotat till sig bilen från en person på en parkering i Barkarby.

En väktare har försökt stoppa bilen när den åker i väg så bilen har fått en krossad bakruta. Samma man som tagit bilen misstänks också för att att försökt stjäla inne på ett närliggande varuhus. En förundersökning om grovt rån är inledd. Bilen hittas kort efteråt i närområdet och är då tom.

Brand

Rapporterat fredagen den 18 juni kl 12:45

Ingen misstanke om brott kring den förrådsbrand som uppstod i ett flerbostadshus i Jakobsberg.

Under tiden som räddningstjänsten arbetade på platsen fanns det vissa avspärrningar som påverkade trafiken på vägarna kring Hammarvägen. Räddningstjänsten släckte branden samt vädrade ut röken. Vid 11:30-tiden var räddningstjänstens arbete klart på plats och då fanns inga avspärrningar kvar. Det finns ingen initial uppgift om att någon person skadades vid förrådsbranden.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
392%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket