facebook_pixelRondellen 1 Stockholms län, Järfälla - hitta.se
Hitta.se

Rondellen 1

176 71 Järfälla, Järfälla Stockholms län

Adress i Kallhäll i Järfälla i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Rondellen 1.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1956

Fastigheten på Rondellen 1 är ett flerfamiljshus byggt 1956.

Snittvärderingen är 33 679 kr/m²

Snittvärderingen på Rondellen 1 är ca 33 679 kr/m².

Värdera bostad på Rondellen 1

Evaluation

Värdeindikation

33 679 kr/m2

Bolån i Järfälla - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Järfälla. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Järfälla

Boendemiljön i Kallhäll

Boendemiljön i Kallhäll

I området kring Rondellen 1 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (76%).

Boendemiljön i Kallhäll

Sex drönarbilder över Kallhäll

En drönare har flugit över Kallhäll och tagit sex bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Kallhäll från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Kallhäll (pendeltågsstation)
Bolindermuseet
Kallhälls församling
Kallhäll-Stäket

Människorna i Kallhäll

Människorna i Kallhäll

Unga medelinkomsttagare i bostadsrätt i etablerade förortsområden utanför storstad

I Kallhäll bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Järfällas kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (15%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är andra länders kultur, utförsåkning, styrketräning, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utrikespolitik, jämställdhetsfrågor, film, datorer och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 32% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 47%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 006 kr, vilket är 15% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 287 285 kronor i lån.

-15%

Här i Järfälla betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Rondellen 1 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,15% (-2,50)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,472% (-1,70)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 25,4% av rösterna.

Bostadsmarknaden i Kallhäll

i Kallhäll pågår och planeras det för 335 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 21 objekt till salu i Kallhäll

Just nu finns det 52 hyreslägenheter att byta till i närheten av Rondellen. Snitthyran är 7 447 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

165 meter från adressen ligger Kallhälls öppna förskola.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Gjutarplan 20.

Lockas man av restaurangbesök finns Nya House We och Jasmines Kebab i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (479 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (123 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis & Svettis Bolinder, fyra minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kallhäll

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Våld/hot mot tjänsteman

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 09:10

Polisen kallades till station Jakobsberg där ordningsvakter behövde hjälp. På plats omhändertog polisen  en berusad man.

När ambulanspersonal skulle vårda en man på ett pendeltåg vid Jakobsbergsstation försökte en annan man förhindra detta genom att tala om att han skulle slå och sparka dem. Ordningsvakter kom till stationen för att underlätta för ambulanspersonalen vid deras arbete. Mannen försökte skada en av ordningsvakterna. Han försvårade även ordningsvakternas arbete genom att försöka slita sig loss och streta emot. Den man som ambulanspersonalen vårdade behövde inte sjukhusvård. Polisen identifierade den man som är misstänkt för brott, han omhändertogs sedan med stöd av lag om omhändertagna berusade personer. De brott som mannen är misstänkt för är blåljussabotage, hot mot tjänsteman, försök till våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd. 

Rattfylleri

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 10:37

En bilist har kört av vägen och in i ett träd i Jakobsberg. Föraren backade sedan upp bilen och körde iväg.

Bilföraren parkerad bilen och vittnet tar kontakt med honom och polis kallas till platsen. Patrullen har medtagit föraren för kroppsbesiktning. Han är misstänkt för rattfylleri. 

Trafikbrott

Rapporterat söndagen den 10 januari kl 06:20

En polispatrull har försökt stoppa en bil i Kallhäll. Bilföraren har inte velat stanna och i samband med detta kört in ett träd.

En polispatrull har mött en bil i Kallhäll som de vill kontrollera. Bilföraren vill inte stanna och efter ett kortare förföljande kör bilen in i ett träd på Källtorpsvägen i Kallhäll. Bilföraren och passageraren är båda 16 år och föraren misstänks i nuläget för olovlig körning, grov vårdslöshet i trafik och drograttfylleri. Föraren i bilen har allvarliga men inte livshotande skador. Passageraren har lindriga skador. Båda är förda till sjukhus. Olycksplatsen på Källtorpsvägen är avspärrad för teknisk undersökning. Enligt rutin när polis är inblandad i en olycka görs också en anmälan till Särskilda åklagarkammaren för att en åklagare ska titta på polisens agerande i en separat utredning. En sådan anmälan är också gjord i detta ärende.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
392%
SverigeKallhäll

Brott jämfört med riket