facebook_pixelVästra Bangatan 65A Stockholms Län, Märsta - hitta.se
Hitta.se

Västra Bangatan 65A

195 40 Märsta, Sigtuna Stockholms Län

Adress i Husby-Ärlinghundra Och Odensala i Märsta i Stockholms Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Västra bangatan 65A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1965

Fastigheten på Västra Bangatan 65A är ett flerfamiljshus byggt 1965.

Bolån i Märsta - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Märsta. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Märsta

Boendemiljön i Husby-Ärlinghundra Och Odensala

Boendemiljön i Husby-Ärlinghundra Och Odensala

I området kring Västra bangatan 65 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1960- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (59%).

Wikipediafoton från närområdet

Sigtuna kommun
Sköndalsskogens naturreservat
Husby, Sigtuna kommun
Husby-Ärlinghundra socken

Människorna i Husby-Ärlinghundra Och Odensala

Människorna i Husby-Ärlinghundra Och Odensala

Medelinkomsttagare i bostadsrätt i multikulturella etablerade förortsområden utanför storstad

I Husby-Ärlinghundra Och Odensala bor 58% kvinnor och 42% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Sigtunas kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (37%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är alternativ hälsovård, skönhetsvård, astrologi, datorer, prova nya produkter, följa populära tv-serier, bantningstips, spela dataspel/tv-spel, hårvård och film.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 25% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 835 kr, vilket är 12% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 395 511 kronor i lån.

-12%

Här i Sigtuna betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Västra bangatan 65A gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,00% (-1,65)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

32,322% (-0,85)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 30,0% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 117% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+117%

Bostadsmarknaden i Husby-Ärlinghundra Och Odensala

i Husby-Ärlinghundra Och Odensala pågår och planeras det för 146 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Centrala Märsta

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av västra bangatan. Snitthyran är 6 246 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

421 meter från adressen ligger Kanonkullens Ek. Förening.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Sätuna på Stationsgatan 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Mingel Kök & Bar och Broby Gård i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (844 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (196 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, 13 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Husby-Ärlinghundra Och Odensala

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Kontroll person/fordon

Rapporterat tisdagen den 2 mars kl 10:56

Den man i Märsta som sprang runt i ett bostadsområde med ett tillhygge i handen och skrek högt är omhändertagen av polispatrullen.

Mannen bedöms behöva vård på sjukhus med psykiatrisk inriktning och patrullen kör honom dit. På sjukhuset kommer en behörig läkare göra en ny bedömning om omhändertagandet skall kvarstå. Inget brott är konstaterat i samband med händelsen.

Narkotikabrott

Rapporterat onsdagen den 24 februari kl 08:21

Polisen kontrollerade två män i närheten av station Märsta.

De två männen som är i 20 års åldern är misstänkta för ringa narkotikabrott genom innehav. Den misstänkta narkotikan är tagen i beslag och ingår i utredningen.

Misshandel

Rapporterat fredagen den 19 februari kl 03:33

En person har blivit slagen av flera andra personer på perrongen vid Märsta station. Gärningspersonerna har sedan gått från platsen.

Patrull är i kontakt med målsäganden som inte är allvarligt skadad och andra patruller är i området och söker efter gärningspersonerna.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
244%
SverigeHusby-Ärlinghundra Och Odensala

Brott jämfört med riket