Skolvägen 10 Stockholms län, Mölnbo - hitta.se

Skolvägen 10

153 60 Mölnbo, Södertälje Stockholms län

Adress i Vårdinge i Mölnbo i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Skolvägen 10.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1964

Fastigheten på Skolvägen 10 är ett flerfamiljshus byggt 1964.

Bolån i området - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i området. Vår snittränta är 1,47%*. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!* Avser 3 års bunden ränta (mars 2020). Effektiv ränta för ett lån på 1 miljon kronor är i detta fallet 1,48%. Beräkningen baseras på löptid på 50 år, rak amortering och e-låneavi. Totalt belopp att betala: 1 368 113 kr, första avbetalningen är 2 892 kr och totalt 600 avbetalningar. Bolåneränta du får hos oss på Nordea är alltid individuell, och kan därför skilja sig från den genomsnittliga räntan.
Bolån i området

Boendemiljön i Vårdinge

Boendemiljön i Vårdinge

I området kring Skolvägen 10 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 60- och 80-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (44%).

Sextiotalshusen är ofta byggda helt eller delvis i tegel med större fönsterpartier för ökat ljusinsläpp. Åttiotalshusen byggdes ofta i mexitegel med design inspirerad av de amerikanska hus som figurerade i dåtidens TV-såpor. Många hus är byggda i ett plan med ”valmat tak”, vilket betyder att huset har takfall även mot husets kortsidor.

Samla dina lån och få mer över av lönen

I detta område så är snitträntan för ett privatlån 6.53%. Med hjälp av Sambla så sänker du räntekostnaden med i genomsnitt 71,970 kr. Räkna på kostnaden här

Samla dina lån

Wikipediafoton från närområdet

Långbro gård
Mölnbo
Akaren (Vårdinge socken, Södermanland)

Människorna i Vårdinge

Människorna i Vårdinge

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Vårdinge bor 44% kvinnor och 55% män. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i förskoleålder

I Vårdinge har 6% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är högre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i förskoleålder och 13% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (25%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 39% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 72%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 834 kr, vilket är 23% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 122 033 kronor i lån.

Se exakt vad dina grannar och kollegor tjänar – beställ taxeringskalendern!

-23%

Här i Södertälje betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Skolvägen 10 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,15(-1,50)

12,08(0,80)

0,242(0,00)

Summa

32,472(-0,70)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 19,4% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 289% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+289%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Seat i området.

Volvo
Seat

Lokaltrafik

Lokaltrafik

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 16 lägenheter och snittpriset är 33 571 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 12 objekt till salu i Mölnbo

Det har sålts 4 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 23 740 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 23 444 kr/m2 och går upp med 1.06 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola och en grundskola i närheten

1 461 meter från adressen ligger Waldorfförskola Stjärnflocka.

Närmaste grundskola är Mölnboskolan (215 meter), som är en kommunal skola med ca 138 elever i årskurserna 1-6. Här har 88% av lärarna lärarexamen och det går 16 elever per lärare.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (654 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (19 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vårdinge

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 31 mars kl 05:56

Singelolycka på Industrigatan.

17.47 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på Industrigatan. Enligt de initiala uppgifterna är det en singelolycka med en mopedist. 17.49 Polis på väg. 18.09 Polis på plats. Olyckan var en kollision mellan en moped och en personbil. Polispatrullen kommer att skriva en anmälan då föraren av personbilen inte iakttagit väjningsplikt på platsen. Ingen person skadades så att man behövde föras till sjukhus i ambulans.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 27 mars kl 07:15

Sammanfattninga av nattens polisverskamhet i polisområde Södermanland.

06.13 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats. 02.14 vid en rutinkontroll av en bilist i Gnesta uppstod misstankar som gjorde att en husrannsakan och kroppsvisitation genomfördes. I samband med dessa åtgärder anträffades två knivar och pepparspray varför polisen inledde en förundersökning om om brott mot knivlagen och brott mot vapenlagen. Misstänkt är en man i 25-årsåldern och han är även misstänkt för olovlig körning. Han förhördes på plats men frihetsberövades inte. 05.15 polisen åkte till ett hotell i Eskilstuna efter ett larm. När polisen kom dit framgick att en man i 25-årsåldern, anställd på hotellet ska ha blivit slagen av en man i 35-årsåldern som var missnöjd med att han inte fick bo på hotellet. Polisen har påbörjat en utredning om ringa misshandel eftersom den drabbade har fått ett par slag mot huvudet men utan att det uppstått några skador. Den misstänkte blev inte frihetsberövad. Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Misshandel

Rapporterat onsdagen den 25 mars kl 07:49

Inringaren har träffat på flera ungdomar som uppehöll sig i ett garage i Hovsjö där de inte hade behörighet att vara och bråk har uppstått.

När patrullen kommer till platsen är ungdomarna inte kvar. Inringaren har i samband med bråket fått ett slag mot näsa/mun och blöder. Han har undersökts på plats av ambulanspersonal men behövde inte åka med.  Anmälan skrivs om misshandel av anmälaren, och om ofredande mot en annan person som var tillsammans med anmälaren.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
679%
SverigeVårdinge

Brott jämfört med riket