facebook_pixelSläggvägen 17 Stockholms län, Munsö - hitta.se
Hitta.se

Släggvägen 17

178 91 Munsö, Ekerö Stockholms län

Adress på MunsöMunsö i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Släggvägen 17.

Hitta hit

En villa byggd 1962

På adressen finns en villa byggd 1962. Huset är 55 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Munsö.

Värderingen är 53 454 kr/m²

Villan på Släggvägen 17 värderas till ca 2 940 000 kr (53 454 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 940 000 kr

Bolån på Munsö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta på Munsö. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån på Munsö

Tomten är ca 2491 kvadratmeter

Tomten, MUNSÖ-EKEBY 1:47, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten MUNSÖ-EKEBY 1:47 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön på Munsö

Människorna på Munsö

Människorna på Munsö

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

På Munsö bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Ekerös kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (22%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 29% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 34% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 73%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 082 kr, vilket är 7% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 684 944 kronor i lån.

+7%

Här i Ekerö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Släggvägen 17 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,6 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,25% (-2,40)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,572% (-1,60)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 26,7% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 52% fler röster än riksgenomsnittet.

C+52%

Bostadsmarknaden på Munsö

Munsö pågår och planeras det för 0 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 7 objekt till salu i Munsö Ekeby

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Släggvägen. Snitthyran är 8 600 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

4 536 meter från adressen ligger Föräldrakooperativet Eken.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (514 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (13 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Munsö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikhinder

Rapporterat lördagen den 17 april kl 01:29

Tills en lastbil är bort bärgad från länsväg 800/Färentunavägen påverkas trafiken.

Vid 09:30 tiden fick polisen kännedom om en singelolycka där en lastbil vält norr om Orrburren på Färentunavägen. Tills bärgningen är avslutad kommer det vara växelvis trafik förbi olycksplatsen. Lastbilschauffören undersöktes av ambulanspersonal och han behövde inte sjukhusvård. Polisen medtog honom för fortsatt utredning angående misstänkt rattfylleri. Hans alkoholhalt uppmättes till 1.03 milliliter per utandningsluft.

Kontroll person/fordon

Rapporterat fredagen den 9 april kl 08:33

Bilister ringer om att en person går mitt på Ekerövägen i höjd med Drottningsholm - i riktning mot Bromma.

Personen ska vara mörkt klädd. Polis är på väg fram.

Rattfylleri

Rapporterat onsdagen den 7 april kl 07:38

Polisen stoppade och kontrollerade en personbil och dess förare samt passagerare på Blomsterkungsvägen, Hässelby villastad.

Föraren är misstänkt för att ha kört bilen under påverkan av droger samt utan giltig behörighet. Han är även misstänkt för olovligt brukande genom att använda en personbil som var stöldanmäld. Han är även misstänkt för grovt brott mot knivlagen samt narkotikabrott genom eget bruk. En av passagerarna var efterlyst då han skulle omhändertas med stöd av lag med särskilda bestämmelser om vård av unga. Polisen kontaktade vårdnadshavare för de två andra passagerarna. Polisen körde även hem dem efter att arbetet på plats var klart. De personer som färdades i bilen är alla födda 2005. Polisen kontaktade även fordonsägaren och berättade att hans stulna bil var hittad.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
6%
SverigeMunsö

Brott jämfört med riket