facebook_pixelBottnavägen 117 Stockholms län, Norrtälje - hitta.se

Bottnavägen 117

761 75 Norrtälje, Norrtälje Stockholms län

Adress i Roslagsbro i Norrtälje i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bottnavägen 117.

Hitta hit

Bolån i Norrtälje - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Norrtälje. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Norrtälje

Boendemiljön i Roslagsbro

Människorna i Roslagsbro

Människorna i Roslagsbro

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Roslagsbro bor 43% kvinnor och 57% män. Medelåldern i området är 44 år, vilket är lägre än medelåldern i Norrtäljes kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 26% som högutbildade. 46% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 37% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 626 kr, vilket är 9% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 511 689 kronor i lån.

+9%

Här i Norrtälje betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Bottnavägen 117 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,72% (-1,93)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

32,042% (-1,13)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 23,0% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 70% fler röster än riksgenomsnittet.

C+70%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Mitsubishi i området.

Toyota
Mitsubishi

Bostadsmarknaden i Roslagsbro

Just nu finns 9 objekt till salu i Roslags-Bro

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

4 184 meter från adressen ligger Vildnissarna Roslagsbro.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (128 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (270 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Roslagsbro

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat lördagen den 28 november kl 05:24

När de boende kom hem till sin lägenhet i Norrtälje upptäckte de att två personer befann sig inne i bostaden.

De misstänkta tjuvarna försvann genom fönstret. En anmälan upprättas om stöld genom inbrott.

Stöld

Rapporterat fredagen den 27 november kl 10:12

Två personer på tak i Norrtälje greps misstänkta för stöld.

Strax efter klockan 05 inkom uppgifter till Ledningscentralen om att två personer var uppe på taket till en matbutik i Norrtälje och att det verkade som om de samlat på sig saker där. Då polis kom till platsen greps de två personerna, misstänkta för stöld. Det är i nuläget okänt vad det tillgripna godset består av.

Våld/hot mot tjänsteman

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 04:53

Den man som är misstänkt för att ha misshandlat en taxichaufför är omhändertagen av polisen.

Polisen fick samtal från en butik i Norrtälje att en utåtagerande man fanns i butiken. De hade försökt få honom att lämna i en taxibil men mannen hade då misshandlat taxichauffören med ett slag i ansiktet. Mannen är misstänkt för våld mot tjänsteman. Han är omhändertagen då han på grund av sin berusning inte kan ta hand om sig själv.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
242%
SverigeRoslagsbro

Brott jämfört med riket