facebook_pixelKoviluddsvägen 12 Stockholms Län, Norrtälje - hitta.se

Koviluddsvägen 12

761 97 Norrtälje, Norrtälje Stockholms Län

Adress i Frötuna i Norrtälje i Stockholms Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Koviluddsvägen 12.

Hitta hit

En villa byggd 1999

På adressen finns en villa byggd 1999. Huset är 100 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Frötuna.

Bolån i Norrtälje - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Norrtälje. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Norrtälje

Tomten är ca 3642 kvadratmeter

Tomten, HÅTÖ 1:96, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HÅTÖ 1:96 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Frötuna

Människorna i Frötuna

Människorna i Frötuna

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I Frötuna bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 64 år, vilket är högre än medelåldern i Norrtäljes kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (57%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 981 kr, vilket är 26% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 133 982 kronor i lån.

-26%

Här i Norrtälje betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Koviluddsvägen 12 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,72% (-1,93)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

32,042% (-1,13)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 30,4% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 53% fler röster än riksgenomsnittet.

M+53%

Bilägande

Man kör gärna Mitsubishi och Citroen i området.

Mitsubishi
Citroen

Bostadsmarknaden i Frötuna

Just nu finns 2 objekt till salu i Södersvik

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

4 560 meter från adressen ligger Rådmansö Skola Fritidshem.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (26 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (271 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Frötuna

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat lördagen den 28 november kl 05:24

När de boende kom hem till sin lägenhet i Norrtälje upptäckte de att två personer befann sig inne i bostaden.

De misstänkta tjuvarna försvann genom fönstret. En anmälan upprättas om stöld genom inbrott.

Stöld

Rapporterat fredagen den 27 november kl 10:12

Två personer på tak i Norrtälje greps misstänkta för stöld.

Strax efter klockan 05 inkom uppgifter till Ledningscentralen om att två personer var uppe på taket till en matbutik i Norrtälje och att det verkade som om de samlat på sig saker där. Då polis kom till platsen greps de två personerna, misstänkta för stöld. Det är i nuläget okänt vad det tillgripna godset består av.

Stöld

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 09:13

I samband med kontroll av ett fordon i Kapellskär uppstod misstanke om stöld och två personer greps.

Fordonet kontrollerades i hamnområdet i samband med avgående färja. I bilen hittades diverse gods bl.a. bildelar som misstänks vara stulna. De två männen som färdades i bilen greps misstänkta för stöld och bilen med innehåll är tagen i beslag. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
242%
SverigeFrötuna

Brott jämfört med riket