facebook_pixelFröjas Väg 15 Stockholms Län, Nynäshamn - hitta.se

Fröjas Väg 15

149 33 Nynäshamn, Nynäshamn Stockholms Län

Adress i Nynäshamn i Nynäshamn i Stockholms Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Fröjas väg 15.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Fröjas Väg 15 är ett flerfamiljshus.

Bolån i Nynäshamn - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Nynäshamn. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Nynäshamn

Boendemiljön i Nynäshamn

Boendemiljön i Nynäshamn

I området kring Fröjas väg 15 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och kring millennieskiftet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (34%).

Wikipediafoton från närområdet

Nynäshamns kyrka
Nickstabadet
Nynäshamns vattentorn
Sotholms Härads Hembygdsgård

Människorna i Nynäshamn

Människorna i Nynäshamn

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Nynäshamn bor 57% kvinnor och 43% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Nynäshamns kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (23%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 16% som högutbildade. 47% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 52%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 259 kr, vilket är 18% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 000 705 kronor i lån.

-18%

Här i Nynäshamn betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Fröjas väg 15 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,85% (-1,80)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

32,172% (-1,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 37,5% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 33% fler röster än riksgenomsnittet.

V+33%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 214 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 4 objekt till salu i Centrala Nynäshamn

Just nu finns det 12 hyreslägenheter att byta till i närheten av fröjas väg. Snitthyran är 6 493 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola och två grundskolor i närheten

240 meter från adressen ligger Humlans förskola.

Närmaste grundskola är Humlegårdsskolan (240 meter), som är en kommunal skola med ca 108 elever i årskurserna 1-3. Här har 92% av lärarna lärarexamen och det går 28 elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Nynäs Sportbar och Systrarna Deckarts i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (94 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (54 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis, sex minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nynäshamn

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 20 november kl 02:56

Lastbilsförare körde in i elstolpe. Misstänks sjukdomsfall.

14:16 Polisen larmades till Bråtagatan i Trosa med anledning av en trafikolycka. En lastbil hade kört in i en elstolpe. Lastbilsföraren var inte kontaktbar när ambulans och polis kom till platsen och det misstänks att föraren har drabbats av ett sjukdomsfall. 14:54 Föraren fördes till sjukhus med ambulans. Skadeläget är inte känt för polisen. 16:07 Bärgning av lastbilen påbörjades. Den kommer att tas i beslag för att polisen ska kunna göra en teknisk undersökning för att utesluta tekniska fel. En anmälan om trafikolycka har upprättats och polisen kommer att utreda vad som orsakade den. 16:31 Lastbilschauffören, en man i 45-årsåldern, vårdas på sjukhus. Han drabbades av hjärtproblem under bilfärden men mycket tack vare blåljuspersonalens livräddande åtgärder på platsen lever han.

Trafikbrott

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 04:32

En bilförare i dryga tjugoårsåldern fick sitt körkort omhändertaget av polispatrull på E4:an.

Tjugoåringen framförde sitt fordon i en uppmätt hastighet av 157 kilometer i timmen där högsta tillåtna hastighet är 110. Polispatrullen mätte tjugoåringen under en sträcka på en knapp halvmil. Förutom ordningsbot kommer förarens körkortsbehörighet att prövas av Transportstyrelsen. I väntan på beslut därifrån är körkortet omhändertaget av polis. Under dagen har ett trettiotal bilister bötfällts för olika grader av hastighetsöverträdelser längs E4:an var minst fyra kommer att få körkortsbehörigheten indragen.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 16 november kl 08:00

Polis, räddningstjänst och ambulans kallas till länsväg 225 vid Blista med anledning av en trafikolycka.

Enligt initiala uppgifter har en personbil voltat. Skadeläget är oklart. Uppdatering klockan 08:45 Fyra personer färdades i aktuell bil och en person har förts med ambulanshelikopter till sjukhus. Skadeläget är oklart. De övriga tre bedöms som lindrigt skadade men är förda till sjukhus för vård och kontroll. Bilen kommer att bärgas från platsen. Vägen som stängdes av under räddningsarbetet är nu öppen för trafik igen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
57%
SverigeNynäshamn

Brott jämfört med riket