facebook_pixelRingvägen 2 Stockholms län, Saltsjöbaden - hitta.se
Hitta.se

Ringvägen 2

133 35 Saltsjöbaden, Nacka Stockholms län

Bolån i Saltsjöbaden - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Saltsjöbaden. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Saltsjöbaden

Boendemiljön i Hotellviken

Boendemiljön i Hotellviken

Området kring Ringvägen 2 består till 30% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och kring millennieskiftet.

Boendemiljön i Hotellviken

Tolv drönarbilder över Hotellviken

En drönare har flugit över Hotellviken och tagit tolv bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Hotellviken från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Sjuvillorna
Fotografens villa
Vår Gårds konferensanläggning
Villa Furubo

Människorna i Hotellviken

Människorna i Hotellviken

Äldre med goda inkomster utan barn eller med äldre barn i villa i eftertraktade närförorter kring storstäderna

I Hotellviken bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 51 år, vilket är högre än medelåldern i Nackas kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (39%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är segling, teater, konst, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utförsåkning, arbeta i trädgården, näringsliv och samhällsekonomi, energisparande och ungdomskultur.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 46% som högutbildade. 23% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 46 114 kr, vilket är 70% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 777 851 kronor i lån.

+70%

Här i Nacka betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Ringvägen 2 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,4 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

18,43% (-3,22)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

30,752% (-2,42)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 48,1% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 142% fler röster än riksgenomsnittet.

M+142%

Bostadsmarknaden i Hotellviken

i Hotellviken pågår och planeras det för 314 lägenheter och snittpriset är 77 487 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Rösunda

Just nu finns det 13 hyreslägenheter att byta till i närheten av Ringvägen. Snitthyran är 7 337 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

644 meter från adressen ligger Da Vinciförskolan Karl Gerhard.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns The Thai & Sushi Place i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (93 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (122 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hotellviken

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Narkotikabrott

Rapporterat söndagen den 9 maj kl 12:27

En person greps misstänkt för narkotikabrott i Nacka.

Samtal kom in om en fest i en lägenhet i Nacka.  En man greps misstänkt för narkotikabrott, eget innehav samt överlåtelse. 

Motorfordon, stöld

Rapporterat fredagen den 7 maj kl 02:02

Två män har av okänd anledning lämnat en bil på tomgång med påkopplat båtsläp mitt i körbanan på Tyresövägen och sprungit från platsen.

Flera patruller är på plats och hundpatrull spårar i riktningen männen sprungit.   Uppdatering klockan 14:00 Det visar sig att släpet med båten är nystulet. Bilen, en högerstyrd MB, är sannolikt tjuvarnas och kommer att tas i beslag för teknisk undersökning. Båtägaren kommer att få hämta tillbaka båten från platsen. Hundpatrull spårar fortsatt i terrängen vid en golfbana. Förundersökning är inledd om grov stöld.

Kontroll person/fordon

Rapporterat fredagen den 7 maj kl 01:43

Två unga män har av okänd anledning lämnat en bil med påkopplat båtsläp mitt i körbanan på Tyresövägen och sprungit från platsen.

Flera patruller är på plats och hundpatrull spårar i riktningen männen sprungit.  

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
372%
SverigeHotellviken

Brott jämfört med riket