facebook_pixelGräsholmsvägen 48 Stockholms län, Skärholmen - hitta.se
Hitta.se

Gräsholmsvägen 48

127 46 Skärholmen, Stockholm Stockholms län

Adress på Skärholmen i Skärholmen i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Gräsholmsvägen 48.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 2006

Fastigheten på Gräsholmsvägen 48 är ett flerfamiljshus byggt 2006.

Snittvärderingen är 35 985 kr/m²

Snittvärderingen på Gräsholmsvägen 48 är ca 35 985 kr/m².

Värdera bostad på Gräsholmsvägen 48

Evaluation

Värdeindikation

35 985 kr/m2

Bolån i Skärholmen - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skärholmen. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Skärholmen

Boendemiljön på Skärholmen

Boendemiljön på Skärholmen

I området kring Gräsholmsvägen 48 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och kring millennieskiftet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (25%).

Boendemiljön på Skärholmen

Två drönarbilder över Skärholmen

En drönare har flugit över Skärholmen och tagit två bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Skärholmen från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Gula huset, Skärholmen
Skärholmens församling
Södra Stockholms Folkhögskola
Skärholmen Centrum

Människorna på Skärholmen

Människorna på Skärholmen

Medelinkomsttagare i bostadsrätt i multikulturella etablerade förortsområden utanför storstad

På Skärholmen bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 44 år, vilket är lägre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (27%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, prova nya produkter, trav och galopp, konst, skönhetsvård, ungdomskultur, foto/film, pyssla, film och djuretiska frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 29% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 17% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 54%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 726 kr, vilket är 13% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 202 051 kronor i lån.

-13%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Gräsholmsvägen 48 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 38,3% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 93% fler röster än riksgenomsnittet.

V+93%

Bostadsmarknaden på Skärholmen

Skärholmen pågår och planeras det för 369 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Skärholmen

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Gräsholmsvägen. Snitthyran är 7 888 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor i närheten

159 meter från adressen ligger Matrix Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Skärholmsgången 8.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Douglas och Pitcher`s Skärholmen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (952 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Sätraskogen, ligger mindre än en minuts gångväg (93 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, fyra minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skärholmen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån

Rapporterat onsdagen den 3 mars kl 08:17

Efter en del utredningsarbete greps en man misstänkt för grovt rån, rån samt grov misshandel utomhus på Brantholmsgrän i Skärholmen.

Vid  01:30 tiden och utomhus på Brantholmsgränd hotade gärningspersonen till sig brottsoffrets mobiltelefon samt medhavd väska. Gärningspersonen skadade även brottsoffret med ett vasst föremål. Detta utreds i en förundersökning angående grovt rån. Brottsoffret fördes till sjukhus med ambulans för fortsatt vård av sina skador.  Brottsoffret i utredningen angående grov misshandel tog sig till en kamrat och berättade att han utomhus på Brantholmsgränd vid 01:30-tiden blev skadad av ett vasst föremål på ena armen. Brottsoffret hade inte sett gärningspersonen tillräckligt bra för att kunna beskriva personen, det han nämnde var att det hade gått fort samt att gärningspersonen var klädd i något svart på överkroppen. Brottsoffret i utredningen angående rån var utomhus på Brantholmsgränd när gärningspersonen kom fram och hotade till sig brottsoffrets mobiltelefon. Detta hade skett någonstans mellan 01:30- 02:00. Uppdatering klockan 13:37 Efter beslut av åklagare är mannen anhållen på sannolika skäl misstänkt för grovt rån. De övriga misstankarna mot honom kvarstår och kommer fortsättas att utredas.

Motorfordon, stöld

Rapporterat tisdagen den 2 mars kl 06:16

En man har gripits av polis efter att ha stulit en bil i Skärholmen. Den gripne personen hade försökt tillgripa flera bilar innan han greps.

Initialt ryckte personen upp en bildörr på en bil där ägaren satt inne i bilen. Då gick han vidare till en annan bil och tillgrep den. Personen i den första bilen kunde då visa polisen var biltjuven var och då greps han av polis. Tjuven hade då följts efter av anmälaren ett stycke och avslutningsvis sprungit innan han greps.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat onsdagen den 17 februari kl 05:19

Flera personbilar har kolliderat med varandra i Skärholmen. Enligt initiala uppgifter finns det skadade personer på platsen.

Polisens ledningscentral har beordrat flera polisbilar till platsen. Det är även flera ambulanser på väg. Uppdatering klockan 17:35 På olycksplatsen befinner sig tre skadade personer som just nu vårdas på platsen. De har skador av varierande omfattning. De är vakna och talbara. Det finns flera vittnen till trafikolyckan och de förhörs av poliserna på plats. Polisen har inlett en brottsutredning som är rubricerad vårdslöshet i trafik mm.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
249%
SverigeSkärholmen

Brott jämfört med riket