facebook_pixelVita Liljans Väg 73 Stockholms län, Skärholmen - hitta.se
Hitta.se

Vita Liljans Väg 73

127 60 Skärholmen, Stockholm Stockholms län

Adress på Skärholmen i Skärholmen i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Vita Liljans Väg 73.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1965

Fastigheten på Vita Liljans Väg 73 är ett flerfamiljshus byggt 1965.

Bolån i Skärholmen - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skärholmen. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Skärholmen

Boendemiljön på Skärholmen

Boendemiljön på Skärholmen

I området kring Vita Liljans Väg 73 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1960- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (34%).

Boendemiljön på Skärholmen

En drönarbild över Skärholmen

En drönare har flugit över Skärholmen och tagit en bild med 360° helikopterperspektiv.

Se Skärholmen från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Sätra pistolskyttebana
Bredäng (tunnelbanestation)
Coldinuorden 3
Pingstkyrkan Bredäng

Människorna på Skärholmen

Människorna på Skärholmen

Unga och medelålders singlar med låga inkomster i hyresrätt i multikulturella förortsområden till storstad

På Skärholmen bor 56% kvinnor och 44% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (23%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, andra länders kultur, utrikespolitik, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, foto/film, prova nya produkter, film, inrikespolitik och datorer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 34% som högutbildade. 26% har gymnasieutbildning och 17% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 775 kr, vilket är 31% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 902 199 kronor i lån.

-31%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Vita Liljans Väg 73 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 44,7% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 173% fler röster än riksgenomsnittet.

V+173%

Bostadsmarknaden på Skärholmen

Skärholmen pågår och planeras det för 333 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Bredäng

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Vita Liljans Väg. Snitthyran är 9 030 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tio förskolor i närheten

103 meter från adressen ligger Kåsan I Ur och Skur.

Matbutiker och restauranger

Bara 14 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Elisabeth Tamms Gata 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Bredängs Bar & Kök och Restaurang Brickan i Stället i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (974 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (98 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, två minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skärholmen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Narkotikabrott

Rapporterat torsdagen den 15 april kl 08:11

En polispatrull kontrollerade en bilist med passagerare i Bredäng. Vid kontrollen uppdagades innehav av narkotika som beslagtogs.

En anmälan upprättades om narkotikabrott.

Mord/dråp, försök

Rapporterat måndagen den 12 april kl 03:20

Polis kallades till Sätra med anledning av att flera inringare hört flera smällar som uppfattas komma från skjutvapen.

När polispatrullerna kom fram till bostadsområdet därifrån smällarna hörts kunde det konstateras att det var hål som såg ut som skotthål i ett lägenhetsfönster. Polisen har inlett en förundersökning gällande försök till mord och grovt vapenbrott. Området utanför och aktuell bostad har spärrats av för teknisk undersökning. Flera personer befann sig i lägenheten med det trasiga fönstret. Ingen person uppges ha skadats fysiskt. Ingen person är i nuläget gripen. Uppdatering klockan 07:05 Den tekniska undersökningen är avslutad och de avspärrningar som varit är hävda. Ingen är frihetsberövad och brottsrubriceringarna kvarstår.

Misshandel, grov

Rapporterat tisdagen den 6 april kl 07:41

En man i Bredäng berättade att han blivit misshandlad av ett större gäng personer som sedan försvunnit springande från platsen.

Polispatruller anlände och höll förhör med målsäganden. De misstänkta gärningspersonerna är inte gripna. En anmälan upprättades om grov misshandel.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
249%
SverigeSkärholmen

Brott jämfört med riket