facebook_pixelHorisontvägen 91 Stockholms län, Skarpnäck - hitta.se
Hitta.se

Horisontvägen 91

128 34 Skarpnäck, Stockholm Stockholms län

Adress i Skarpnäck i Skarpnäck i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Horisontvägen 91.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1985

Fastigheten på Horisontvägen 91 är ett flerfamiljshus byggt 1985.

Snittvärderingen är 35 769 kr/m²

Snittvärderingen på Horisontvägen 91 är ca 35 769 kr/m².

Värdera bostad på Horisontvägen 91

Evaluation

Värdeindikation

35 769 kr/m2

Bolån i Skarpnäck - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skarpnäck. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Skarpnäck

Boendemiljön i Skarpnäck

Boendemiljön i Skarpnäck

I området kring Horisontvägen 91 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1980- och kring millennieskiftet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (36%).

Wikipediafoton från närområdet

Skarpnäck företagsområde
Bergholmstorpet
Skarpnäcks gård (stadsdel)
Flatenvägen

Människorna i Skarpnäck

Människorna i Skarpnäck

Medelinkomsttagare i bostadsrätt i multikulturella etablerade förortsområden utanför storstad

I Skarpnäck bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är högre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (17%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är andra länders kultur, gympa och workout, styrketräning, semestra utomlands, utförsåkning, utrikespolitik, meditation/yoga mm, läsa om olika resmål, näringsliv och samhällsekonomi och motionera.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 43% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 39% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 35 758 kr, vilket är 32% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 257 812 kronor i lån.

+32%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Horisontvägen 91 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,6% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 533% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+533%

Bostadsmarknaden i Skarpnäck

i Skarpnäck pågår och planeras det för 232 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Skarpnäck

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Horisontvägen. Snitthyran är 8 572 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor i närheten

164 meter från adressen ligger Stockholms Språkskolas Fritidshem.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Nära på Pilotgatan 18.

Lockas man av restaurangbesök finns Magnolia Sushi & Wok och Tina Maria Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1141 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Skärgårdsskogen, ligger mindre än en minuts gångväg (18 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Stockholm Sköndal, 14 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skarpnäck

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Skottlossning, misstänkt

Rapporterat söndagen den 28 februari kl 12:11

Samtal om skottliknande ljud i Bagarmossen var fyrverkerier.

Samtal inkom till Ledningscentralen om ljud som lät som skott i Bagarmossen. Flera polispatruller beordrades till platsen. Efter en stund kunde de skottliknande ljuden kopplas samman med fyrverkerier i området.

Larm Överfall

Rapporterat fredagen den 19 februari kl 09:06

Larmet kommer från en butik/kiosk i Sköndal.

Det visar sig att en ensam knivbeväpnad man maskerad med svart munskydd har hotat personal och stulit varor. Han har sedan sprungit från platsen i riktning mot Kubbegatan. Ingen person har skadats i samband med rånet och patrull pratar med målsäganden. Andra patruller och hundpatrull söker i området efter rånaren. Förundersökning är inledd om rån.

Rån, försök

Rapporterat fredagen den 19 februari kl 02:16

I Skarpnäck försöker två okända gärningspersoner hota till sig brottsoffrets halssmycke utomhus på Fallskärmsgatan.

Förutom att ha kontakt med brottsoffret söker även poliserna efter de okända gärningspersonerna. En av de två okända gärningspersonerna hade visat ett pistolliknade föremål vid rånförsöket. I de inledande utredningsåtgärderna har det kommit in en uppgift om att de okända gärningspersonerna kan ha lämnat i en personbil. Polisen utreder detta men kommer även arbeta utifrån att de lämnade platsen i en personbil. Brottsoffret fördes till sjukhus med ambulans. Hans skador är inte i nuläget uppgivna men han har varit vid medvetandet när polisen har haft kontakt med honom. Polisen har inlett förundersökning angående försök till grovt rån.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
229%
SverigeSkarpnäck

Brott jämfört med riket