facebook_pixelBäckvägen 18A Stockholms län, Sollentuna - hitta.se
Hitta.se

Bäckvägen 18A

192 54 Sollentuna, Sollentuna Stockholms län

Adress i Edsberg i Sollentuna i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bäckvägen 18A.

Hitta hit

Bolån i Sollentuna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sollentuna. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Sollentuna

Boendemiljön i Edsberg

Boendemiljön i Edsberg

I området kring Bäckvägen 18 bor många i flerbostadshus och kedjehus som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (249%).

Boendemiljön i Edsberg

Fyra drönarbilder över Edsberg

En drönare har flugit över Edsberg och tagit fyra bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Edsberg från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Tunbergsreservoaren
Törnskogstunneln
Edsbergs slott
Sollentuna sim- och sporthall

Människorna i Edsberg

Människorna i Edsberg

Äldre med goda inkomster utan barn eller med äldre barn i villa i eftertraktade närförorter kring storstäderna

I Edsberg bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Sollentunas kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (16%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 46% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 36% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 30 714 kr, vilket är 13% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 752 157 kronor i lån.

+13%

Här i Sollentuna betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Bäckvägen 18A gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 2,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

18,12% (-3,53)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

30,442% (-2,73)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 32,2% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 62% fler röster än riksgenomsnittet.

M+62%

Bostadsmarknaden i Edsberg

i Edsberg pågår och planeras det för 259 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Edsberg

Just nu finns det 71 hyreslägenheter att byta till i närheten av Bäckvägen. Snitthyran är 5 544 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

537 meter från adressen ligger Snäckbackens förskola för barn med Hörselnedsättning.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Djupdalsvägen 29.

Lockas man av restaurangbesök finns Choice restaurang och Green Olive i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (857 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (10 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, SATS BASE Edsberg, fyra minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Edsberg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat fredagen den 26 februari kl 12:20

Uppgifter till räddningstjänsten säger att en byggnad på campingområdet i Kärrdal brinner kraftigt.

Enligt samma uppgifter ska ingen person befinna sig i byggnaden. Polis åker mot platsen för att vid behov biträda räddningstjänsten. Uppdatering klockan 12:30 Patrullen som är på plats berättar att det är en gammal lada som är övertänd och att det inte finns några personer i ladan. Uppdatering klockan 13:50 Det finns ingen misstanke om brott i samband med branden.

Trafikhinder

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 08:54

Till polisens ledningscentral kom det samtal om att vid trafikplats Häggvik på E4 låg det tappad last över körfälten.

Personalen på ledningscentralen ringde över informationen till Trafikverket som är de som ansvarar över den aktuella vägsträckan.

Rattfylleri

Rapporterat torsdagen den 18 februari kl 08:57

Vittnet åker efter en bilist på Norrortsleden västerut och han misstänker att föraren är påverkad.

Bilisten har vinglat mellan filerna och pendlat i hastighet. Patrullen håller kontakt via telefon med vittnet och stoppar bilisten i höjd med Vaxmora. Föraren blåste negativt i sållningsintrumentet för rattfylleri och det är oklart varför körningen var så osäker.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
324%
SverigeEdsberg

Brott jämfört med riket